- הוסף לסימניות
- #1,881
אתה הצלחת לבטל מוצרים מהעגלה?מצד אחד אתר שקרס מהרגע הראשון, ותקלות חוזרות ונשנות
+ המון אנשים שלא הצליחו לסיים קנייה עם מוצר שאזל
מצד שני אדם אחד שאמר שלא לוקח שום אחריות, אבל טוען שמה שבעגלה, שלך
אתה הצלחת לבטל מוצרים מהעגלה?מצד אחד אתר שקרס מהרגע הראשון, ותקלות חוזרות ונשנות
+ המון אנשים שלא הצליחו לסיים קנייה עם מוצר שאזל
מצד שני אדם אחד שאמר שלא לוקח שום אחריות, אבל טוען שמה שבעגלה, שלך
סגרו זמנית את מערכת ההזמנות גם הטלפונית
כל מי ששילם בטלפון וזה חזר לתשלום שיבדוק בחברת האשראי העסקה חויבה,אם שילמתי דרך הטלפון וזה חזר לתשלום שוב זה ירד מהאשראי?או לא?
במייל רק אישור תשלוםאמור להשלח למייל רק אישור תשלום?
או גם אישור הזמנה?
היום יש הגבלה מטעם חברות האשראי שבאותו יום לא ניתן לשלם את אותו הסכום לאותו עסקכל מי ששילם בטלפון וזה חזר לתשלום שיבדוק בחברת האשראי העסקה חויבה,
ואם הזנתם פרטי אשראי 10 פעמים זה חויב 10 פעמים,
אבל ההזמנה לא עברה,
תחכו עד שיזכו אותכם.
תנסו לשלם דרך הטלפון ותראו מה קורהלמעשה הוא לא נותן למחוק,
אתה בטוח שלא נשמר?
הבשר היה אצלי ב19:00 ולמעשה אין לי אותו? וגם א״א למחוק ןלשלם על המוצרים האחרים?!
ומה שרשום בעגלה שלי, נמצא אצלי בטוח?!
אנשים דווחו שהם הזינו מספר כרטיסי אשראי.היום יש הגבלה מטעם חברות האשראי שבאותו יום לא ניתן לשלם את אותו הסכום לאותו עסק
כדי למנוע כאלה פרצות שבטעות העבירו תשלום כמה פעמים
אז לכאורה תשלום כפול לא אמור לרדת בגלל חברת האשראי
השאילה אם באמת נקלטה ההזמנה או לא
אל תנסו לשלם דרך הטלפון כי כנראה העסקה תחויב אבל ההזמנה לא תעבור כי חסר במלאיתנסו לשלם דרך הטלפון ותראו מה קורה
אני לא קיבלתי אישור תשלום למייל אבל זה עבר באתר לסטטוס בעיבוד והוא לא נתן לי לערוך את הההזמנה אלא רק להציגבמייל רק אישור תשלום
ובאתר ההזמנה עברה לסטטוס processing שזה אומר שהיא בטיפול
מניין לך?אל תנסו לשלם דרך הטלפון כי כנראה העסקה תחויב אבל ההזמנה לא תעבור כי חסר במלאי
תנסה לשלם דרך הטלפוןמישהו הצליח לשלם היום?
כולם מקבלים שגיאת סכום?
כנ"ל אצלנועדיין אני לוחץ על תשלום וזה לא נותן כי מופיע הודעה שהבשר שיש לי בסל אזל
ניסיתם לשלם דרך הטלפון?כנ"ל אצלנו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //