עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

עכשיו פתאום נמחק לי כל הסל כל מה שמילאנו פשוט נמחק ורושם לי שהסל ריק
מה הביפור האם עלי לעשות עכשיו הכל מהתחלה?
וגם כל הבשר נגמר כבר.......

1757320864287.png

מישהי יודעת אם זה הימני או השמאלי, לא הצלחתי להבין.
אני רוצה קלאצ עם אבזם זהב.
1757320945013.png

למה יש תוספת של 35 ש"ח עבור הובלה ? זה הרי מגיע לנקודת חלוקה. לא?

משיהוא נתקל בבעה כמו שלי?
אתמול בשעות העומס הוא יצר לי כמה הזמנות - כל פעם שנכנסתי.
אני רוצה לשלם רק את ההזמנה האחרונה
כשאני עושה ערוך הזמנה (על האחרונה) כדי לשלם, הוא נכנס לי להזמנה הראשונה שלא רלוונטית

• תודה
Reactions: den
משיהוא נתקל בבעה כמו שלי?
אתמול בשעות העומס הוא יצר לי כמה הזמנות - כל פעם שנכנסתי.
אני רוצה לשלם רק את ההזמנה האחרונה
כשאני עושה ערוך הזמנה (על האחרונה) כדי לשלם, הוא נכנס לי להזמנה הראשונה שלא רלוונטית
יש לי בדיוק את אותה בעיה מאתמול
לא מצליח להגיע לתשלום של ההזמנה הרלוונטית,
השארתי הודעה לשירות לקוחות לא חזרו עם תשובה

אולי ישנה אפשרות שיוציאו הודעה מסודרת דרך הקו, שבה יתנו הסבר ותשובות לכל השאלות,
או שאולי אין תשובות...

נראה לי שיגידו עוד פעם
לפי מה ששמעתי עלו על הבעיות נקווה שיסתדר
סגרו הכל את האתר ואת הטלפון עד שיסדרו הכל

חבר'ה צפי לשעתיים בעיות בהזמנות וכו'
אברכים חזרו מהכוללים כולם מנסים שוב להזמין/לשלם מה שלא הצליחו אתמול עד מאוחר

אתמול שלמתי באשראי באתר וכתב לי התשלום בוצע בהצלחה, אך אני לא רואה את החיוב באתר של הכרטיס אשראי, ולא קבלתי קבלה למייל, מה זה אומר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה