עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

ב"ה אחרי שהצלחתי להיכנס (זה לא היה קל), להזמין ואפילו לשלם -
צריך לומר תודה גדולה לכל מי שעומד מאחורי הדבר הענק הזה...
נכון שהיו תקלות פה ושם, אבל בואו נזכור שאף אחד לא חייב לנו כלום,
אחרי הכל, ולפני הכל יש כאן הרבה סבסוד וחסד ענק (!),
אם המכירה הזאת הייתה קיימת רק בשביל החולצות - דיינו,
אחרי שקנינו אותן בפסח הבחורים שלי לא מוכנים לקנות משהו אחר... איכות ברמה אחרת ובמחיר פשוט מצחיק,
ק"ו שיש הרבה מעבר לחולצות.... והמחירים מעולים.
אז אני אישה פשוטה, אם בישראל... אשמח שתעבירו תודה גדולה לר"י ולכל מי שאירגן ועמל וטרח,
כי זאת פשוט הפקה ואין לי ספק שמדובר בים של עבודה!

נערך לאחרונה ב:
@שופטים אני חייב!!!! עזרה
לא שילמתי ומופיע לי בהזמנות שלי ההזמנה לידה כתוב בירוק
Processing
ושאני עושה תשלום כתוב לי שאין מוצרים בסל

Processing
כנראה שאין תשובה לשאלה הזאת, שאלתי אותה כבר כמה פעמים, ואין מענה, אני פשוט לא יודע מה לעשות

תגידו עד מתי בערך יעדכנו מלאיים
יש מצב עדיין שיהיה בשר ואם כן בערך באיזה שעה?

כנראה שאין תשובה לשאלה הזאת, שאלתי אותה כבר כמה פעמים, ואין מענה, אני פשוט לא יודע מה לעשות
Processing
ככה היה אצלי וכשעשיתי הזמנה נוספת ושילמתי עליה, פתאום נגבה התשלום גם על הראשונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה