רוצה לחיות
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #2,501
לנסות להסתדר לבד ואפשר לחכות אולי זה יסתדרמה הם אומרים לעשות?
לוותר וזהו?
ובקיצור אין להם מושג
לנסות להסתדר לבד ואפשר לחכות אולי זה יסתדרמה הם אומרים לעשות?
לוותר וזהו?
כולם, רק מי שנרשם מראש (היה מודעת בכל בתי הכנסת לפני כ3 שבועות).כל תושבי מודיעין עילית זכאים , או רק הורים לתלמידים או אברכים שלומדים ברשת הכוללים עטרת שלמה?
עשינו הזמנה של על 1000נראה שהסל קניות מוגבל לסכום של 1000 בכל פעם שמזמינים עכ"פ כך זה אצלי.
כך שזה מסביר למה א"א להוסיף פריטים וכו' על אף שיש במלאי...
אנחנו מחקנו הכל (יש כפתור שמרוקן את העגלה) ועשינו מחדש בלי מה שאין במלאי.אז מה עושים שלאא נותן לשלם ורושם שגיאת סכום??
אצלי בלשונית "הזמנות" זה מחולק ל 3 רשימות ולא ברור לי לפי מה מחלקים את המוצרים כשאני עושה תשלום?עשינו הזמנה של על 1000
בראש העמוד של האשכול מוצמד קישור לקטלוגלמה באתר רטום הודעת שגיאה ובטלפון הפרטים כן בסדר ?
יש קישטר תקין לאתר?
והאןם יש קטלוג אולי שאוכל לראות ואז להזמין בטלפון .
תזכו למצוות
בשירות לקוחות אמרו לי שעה מסויימת שהבשר יתעדכן. (כדי לנחם אותי על זה שכל ההזמנה שלי הלכה לפח בגלל באג) וזה עבר מזמןמתי יתעדכן הבשר?
כולם, רק מי שנרשם מראש (היה מודעת בכל בתי הכנסת לפני כ3 שבועות).
הרישום פתוח עדיין....כל תושבי מודיעין עילית זכאים , או רק הורים לתלמידים או אברכים שלומדים ברשת הכוללים עטרת שלמה?
תודהבראש העמוד של האשכול מוצמד קישור לקטלוג
להלן ההודעה שהם שלחו, אם זה לא מצליח ....תודה
יושעים מה צריך לכתוב בשם משתמש?
ומה בסיסמא ?
ככה גם אמרו לילאחר שיחה עם המוקד
לתועלת כולם
הזמנה שלא ירדה באשראי (ביום ההזמנה ראו זאת באשראי.. בלילה ההוא..)
למרות שכתוב שההזמנה בעיבוד אבל כשנכנסים לפרטים רשום לא שולם
ההזמנה לא נקלטה אצלם!
ואח"כ שמבצעים הזמנה נוספת אין את ההנחה!
מצו"ב צילום מסך
צפה בקובץ המצורף 2059522
אצלי רשום בתשלום, אבל באשראי שלי רואים שהיו 2 חיובים לתומכי תורה.הזמנה שלא ירדה באשראי (ביום ההזמנה ראו זאת באשראי.. בלילה ההוא..)
למרות שכתוב שההזמנה בעיבוד אבל כשנכנסים לפרטים רשום לא שולם
ההזמנה לא נקלטה אצלם!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //