המערכת הטלפונית סגורה ולא ניתן לבצע כרגע הזמנות דרכה. התקליט אומר לנסות בעוד מספר שעות.תנסו לשלם דרך הטלפון
מספיק להיות על האשכול הזהשופטים
קשה לי להיות צמודה למחשב
מתי יכנס מוצרי ההודו?
ומתי יפתח הטלפון אני לא מצליחה להזמין כלום באתר על כל מוצר מופיע ליצפה בקובץ המצורף 2059830
זה גם הזויהמערכת הטלפונית סגורה ולא ניתן לבצע כרגע הזמנות דרכה. התקליט אומר לנסות בעוד מספר שעות.
זה גם הזוי
שמוסיפים עכשיו מלאי ואלו בלי אינטרנט לא יכולים להזמין
ו 8 ו3יש 10
אם אתה יודע איפה שופטים בטח גם תוכל לענות על השאלה הזאתשופטים לא כאן הוא יצא להתרעננות.
להבנתי הוא כתב בכללי שאותם אלו מפסידיםאני לא מבין
לכתוב פה שטיות אתה כן יכול ואין בעיה של אינטרנט
אבל להזמין באתר יש לך בעיה???..
אני יודע שהוא יצא מעצם העובדא שעברו כאן יותר מ3 הודעות שאף אחד מהם הוא לא שופטים.....אם אתה יודע איפה שופטים בטח גם תוכל לענות על השאלה הזאת
נכלל בראשוןמישהו יודע עם אני עושה הזמנה שניה אני משלם עוד 35 ש"ח על משלוח או שזה נכלל בראשון.
כלול בראשוןמישהו יודע עם אני עושה הזמנה שניה אני משלם עוד 35 ש"ח על משלוח או שזה נכלל בראשון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לארג', פרפר משי ו-קלימנטינה3 //