עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

זה נראה שהם כן מייצרים גם נקנקיות,
עכשיו עלתה לי התמונה...
1757526468333.png

ההזמנה שלי באתר סגורה אבל כתוב סטטוס: לא שולם,
באשראי ירד הסכום,
זה אומר שההזמנה נקלטה?

ההזמנה שלי באתר סגורה אבל כתוב סטטוס: לא שולם,
באשראי ירד הסכום,
זה אומר שההזמנה נקלטה?
מה שמוזר זה שבטלפון לוחצת לשמיעת ההזמנות שנסגרו
ואומרים קיימת הזמנה ע"ס 0.80 אגורות,
מה הסיפור?
יש לי הזמנה או לא?

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למי לפנות
עשיתי הזמנה באתר סגרתי דרך הטלפון, ירד לי החיוב באשראי
אבל אני לא רואה שום הזמנה קיימת לא באתר ולא בטלפון
בשירות לקוחות אמרו לי שאם ירד לי מהאשראי זה אומר שההזמנה נקלטה,
שאלתי אותם האם הם רואים את ההזמנה שלי, אמרו לי שאין להם איך לראות, (והם רואים רק את החיוב)
אשמח מאד אם מישהו יוכל להפנות אותי למי שיכול באמת לבדוק לי האם יש לי הזמנה קיימת
תודה רבה

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למי לפנות
עשיתי הזמנה באתר סגרתי דרך הטלפון, ירד לי החיוב באשראי
אבל אני לא רואה שום הזמנה קיימת לא באתר ולא בטלפון
בשירות לקוחות אמרו לי שאם ירד לי מהאשראי זה אומר שההזמנה נקלטה,
שאלתי אותם האם הם רואים את ההזמנה שלי, אמרו לי שאין להם איך לראות, (והם רואים רק את החיוב)
אשמח מאד אם מישהו יוכל להפנות אותי למי שיכול באמת לבדוק לי האם יש לי הזמנה קיימת
תודה רבה

שופטים אולי אתה תוכל לעזור לי

בעלי בכולל סורוצקין, ולא יורד לנו זיכוי בקניה, למה?
כל הזמן כן היה כתוב הפחתה - ופתאום, מחיר מלא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה