מוטי זילבר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #3,281
????מה קרה לאתר, רק לי לא עובד?
מתי יפתח האתר שוב?
????מה קרה לאתר, רק לי לא עובד?
יש דיבור כזה, לא סופייש סיכוי שאם ישאר מלאי יתנו את זה לשאר הציבור?
אמרו לפני ר"המתי הסחורה מגיעה?
לפני ר"ה או לפני סוכות?
תודה!
נשמח שתעדכןיש דיבור כזה, לא סופי
כןלמישהו עובד האתר עכשיו?
אז אמרו... בעט"ש עד שלא קורה בפועל לא קורהאמרו לפני ר"ה
מעניין, לי זה לא עובד
תנסה לנקות קבצי עוגיות או לעבוד מדפדפן אחרמעניין, לי זה לא עובד
יש עוד מישהו שעובד לו?
עכשיו בדקתי, לא עובד לילא עובד לי משום דפדפן, וכן לא מגלישה בסתר, לך זה עובד?
לכל מי שלא עובד לא פשוט שיעשה את המופיע במדריך הזהגם לי לא עובד מה הסיפור???
תודה!לכל מי שלא עובד לא פשוט שיעשה את המופיע במדריך הזה
@שופטים לתשומת לב מתכנת האתר זה באג כלשהוא שדורש מחיקה של קבצי עוגיות שיברר למה זה לפעם הבאהאיך מוחקים, מאשרים ומנהלים קובצי Cookie ב-Chrome - מחשב - Google Chrome עזרה
אתם יכולים למחוק קובצי Cookie קיימים, לאשר או לחסום קובצי Cookie של צד שלישי ולהגדיר את ההעדפות של אתרים מסוימים. מה הם קובצי Cookie? קובצי Cookie הם קבצים שיוצרים האתרים שבהם ביקרתם. המידע על הביקוsupport.google.com
תודה רבה על כל הטירחה כאן באתר ובכלל לטובת הציבור
קיבלתי עכשיו הודעה להזמין כך, ושיזכו אותי בשבוע הבא.גם לי זה קרה.
ואני שמתי לב רק אחרי שביצעתי את התשלום... (הייתי בטוח שעושים את זה בהחזר לאשראי, אבל אח"כ ראיתי שאצל אח שלי כן הופיעה ההנחה באתר עצמו).
מקווה שיטפלו בזה מחר בזיכויים מול הנציגות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לארג', פרפר משי ו-קלימנטינה3 //