עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

מה הכוונה בזה???
1757794779441.png

אולי יש בעיה בתמונה בגלל נטפרי, אז מפרט שוב בלי תמונה

בלחיצה על כפתור התשלום הירוק
מופיעה תחתיו הודעת שגיאה בצבע אדום:
שגיאת סליקה ברמת מוסד. פנה לשרות לקוחות לשחרור החסימה.

וכמובן לא נותן להמשיך..

אולי יש בעיה בתמונה בגלל נטפרי, אז מפרט שוב בלי תמונה

בלחיצה על כפתור התשלום הירוק
מופיעה תחתיו הודעת שגיאה בצבע אדום:
שגיאת סליקה ברמת מוסד. פנה לשרות לקוחות לשחרור החסימה.

וכמובן לא נותן להמשיך..
בודק

אני מנסה להיכנס שוב ושוב עם מספר הטלפון - והקוד שמגיע בטלפון לא מתאים! מישהו נתקל בבעיה? מה עושים??

גם לי היה את השגיאה בתשלום,
עשיתי ריענון והסתדר-התשלום נקלט בהצלחה!

כן
רשם לי שהתשלום נקלט.
אבל עכשו נכנסתי עוד פעם בהזמנות ורושם לי שלא שולם, לעשות שוב? או שייקלט אחרי זמן? מי יכול לעזור לי?

כן
רשם לי שהתשלום נקלט.
אבל עכשו נכנסתי עוד פעם בהזמנות ורושם לי שלא שולם, לעשות שוב? או שייקלט אחרי זמן? מי יכול לעזור לי?
הנה עכשו הוא שוב נקלט (מקווה שלא חייב אותי פעמיים)
צילום מסך 2025-09-13 234334.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה