עכשיו עובדבטלפון לא נותן לשלם
באתר יש שגיאה ברמת המוסד
לי זה קרה, ניסתי להסביר בשירות לקוחות שיוודאו שלא יגיע פעמיים, ומצד שני שיעשו זיכוי בלבד ולא יבטלו את ההזמנה, אני עד היום לא בטוח 100 אחוז שהיא הבינה עד הסוףאם ירד פעמיים יזכו אותך (ויסודר שלא תקבל פעמיים)
כנ''ל לכולם...
אמרו לי בשירות לקוחות, שאין מה לעשות.חבר שלי הזמין בטעות חולצות גיזרה רגילה במקום גיזרה צרה.
יש סיכוי לתקן את זה או שאין מה לעשות?
מידה 13.5 צווארון אמריקאי
@שופטים
לי זה קרה, ניסתי להסביר בשירות לקוחות שיוודאו שלא יגיע פעמיים, ומצד שני שיעשו זיכוי בלבד ולא יבטלו את ההזמנה, אני עד היום לא בטוח 100 אחוז שהיא הבינה עד הסוף
אני חויבתי כפול,על חיוב כפול (בטעות)
מספיק לשלוח מייל או שצריך גם להתקשר לשירות לקוחות?
אני רוצהאמרו לי בשירות לקוחות, שאין מה לעשות.
אני תקוע עם חולצה 16.5 סלים פיט בנווה יעקב, מי שמעוניין לרכוש ממני ב50 ש"ח שיצור קשר.
אולי צריך לעשות לזה שרשור נפרד...
אמרו לי בשירות לקוחות, שאין מה לעשות.
אני תקוע עם חולצה 16.5 סלים פיט בנווה יעקב, מי שמעוניין לרכוש ממני ב50 ש"ח שיצור קשר.
אולי צריך לעשות לזה שרשור נפרד...
www.prog.co.il
אם אני עשיתי הזמנה ולא שילמתי אני יכול לשלם עכשיו? (זה נותן לי לשלם באתר)
או שזה סתם אח''כ לרדוף אחרי שירות לקוחות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לארג', פרפר משי ו-קלימנטינה3 //