- הוסף לסימניות
- #3,521
שני החיובים ירדו? או שאחד מהם עדיין בעסקה שלא אושרה?בנוסף הייתה לי הזמנה ששולמה פעמיים לקחו ממני פרטים והבטיחו שיזוכה אחד, וזה לא קרה
כי אם זה לא אושר זה אמור להזדכות אוטומטית
שני החיובים ירדו? או שאחד מהם עדיין בעסקה שלא אושרה?בנוסף הייתה לי הזמנה ששולמה פעמיים לקחו ממני פרטים והבטיחו שיזוכה אחד, וזה לא קרה
עשיתי הזמנה, לאחר כמה נסיונות תשלום זה כתב באתר שהתשלום נקלט, אבל לא ראיתי חיוב באשראי ולא קבלתי שום הודעה במייל, איך אני יכול לדעת האם ההזמנה אכן נקלטה?אם ירד באשראי זה התקבל
הזמנות כפולות וכדו' הם יסדרו את זה לפני החלוקהאני הגשתי בקשה לביטול הזמנה כפולה וכו', עוד לא עשו את זה בכלל אז איך כבר מחלקים לפני שגמרו לעבד הזמנות
שלחתי לך מייליש כאן מישהו שאמור לאסוף מהתחנה בחיפה?
או לחלופין איך יודעים #לא ברגע האחרון# מתי יש חלוקה בכל תחנה?
ושאלה נוספת:
סגרנו תשלום במערכת הטלפונית, כי לא הצלחנו באתר, ולא הייתה שם אופציה של חלוקה לתשלומים, מישהו יודע איך אפשר לחלק?
אין אופציית תשלומים כך אמרו לי השירות לקוחותחלוקה לתשלומים,
בכלל לא נורמלי!
עבר זמנו בטל קרבנואחי לומד בסורוצקין ומעונין לבצע הזמנה.
אודה לקישור.
כולם לפני ר''ה בעז''המישהו יודע מתי החלוקה בבני ברק
גם יהיה לפני ר"ה?
רביעי או חמישי.מתי במודיעין עילית?
כן שניהם חוייבושני החיובים ירדו? או שאחד מהם עדיין בעסקה שלא אושרה?
כי אם זה לא אושר זה אמור להזדכות אוטומטית
אולי הם עדיין שם..נו תספרו איך היה לכם
דרומים....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לארג', פרפר משי ו-קלימנטינה3 //