מוטי זילבר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #3,661
היה קרטונים עם שמות על כל קרטון, צריך לשים לב שיכול להיות שיש כמה קרטונים,
הבשר מגיע ארוז בקרטון, סה''כ היה בסדר גמור
הבשר מגיע ארוז בקרטון, סה''כ היה בסדר גמור
גם בקרית יובל?היום חלוקה בחלק מהתחנות בירושלים
רמות, נווה יעקב ועוד
פרטים מדוייקים בהמשך
התקשרו להגיד לך את זה?עשיתי הזמנה גדולה, ישבתי שעות עם האתר הדפוק הזה וכל הבאגים שלו ואז ההזמנה נשקלטה חויבתי באשראי, ראיתי איזור הזמנה באתר והכל טוב, היום השרות לקוחות אומרים לי שההזמנה בכלל לא נקלטה בגלל באג באתר והם יזכו אותי... לה אין איך לעזור לי וגם אין מישהו אחר שיכול לעזור לי
נשמע לכם הגיוני???
א"א לדעתאז איך בעצם אני אדע כמה ארגזים לחפש?
באמת מבאסעשיתי הזמנה גדולה, ישבתי שעות עם האתר הדפוק הזה וכל הבאגים שלו ואז ההזמנה נשקלטה חויבתי באשראי, ראיתי איזור הזמנה באתר והכל טוב, היום השרות לקוחות אומרים לי שההזמנה בכלל לא נקלטה בגלל באג באתר והם יזכו אותי... לה אין איך לעזור לי וגם אין מישהו אחר שיכול לעזור לי
נשמע לכם הגיוני???
סלומון זה לא לפי קילו אלא לפי חתיכהכי המחיר לפי קילו......
וחוייבת על משקל כ1.5[בסלומון].......
גם אני חשבתי כך.....סלומון זה לא לפי קילו אלא לפי חתיכה
[או שיש טעות]......
איך אני יודע אם ההזמנה שלי התקבלה?באמת מבאס
משתתף בצערך
הבעיה שלא רשום שום משקל על הסלומון, אז בכל מקרה אין מה לרשוםגם אני חשבתי כך.....
אבל אם יש לעדכן משקל,כנראה שזה לפי קילו[או שיש טעות]......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לארג', פרפר משי ו-קלימנטינה3 //