ירחמיאל שני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #4,261
גם ליזה לא ניכנס לי רק מופיע הלוגו ומתחיל קו טעינה כחול בראש הדף ונעצר לקראת הסוף. (ניסיתי כמה פעמים משני דפדפנים...)
גם ליזה לא ניכנס לי רק מופיע הלוגו ומתחיל קו טעינה כחול בראש הדף ונעצר לקראת הסוף. (ניסיתי כמה פעמים משני דפדפנים...)
הגיע בכלל בשר לחפציבה? לא היה צינתוקבחפציבה, הגיע עשירית ממה שאמור להגיע,
תכלס השאירו אותנו ברחוב כמו הומלסים עד 2 בלילה לראות שלא הגיע,
מנסה למצוא כמה אחוזי לימוד זכות
האחראים הכי אדיבים, אבל אין להם מה לעזור,
פשוט עוון בלתי יכופר...........
הגיע בערך ב2 ורבע לעיון התלמוד 5 שתי משטחים עם מספר מועט של בשריםהגיע בכלל בשר לחפציבה? לא היה צינתוק
אפשר בהחלט לשבח את המארגנים ואת רצונם הטוב,בסך הכל אפשר להגיד על המכירה שודאי שהכוונה היתה לטובה
ודאי שבמכירה הבאה הם ילמדו מהטעויות
ועדין תודה רבה לכל מי שבאמת אכפת לו מהציבור שלנו ורוצה להוביל מהלך מאוד מוצלח להתחרות עם המכירות האחרות, ושד' ישלח לו הרבה שפע וברכה
לגבי אותם אלה שמתלוננים ,מתחילה אמרו שכנראה יהיה קריסה ובכל זאת הזמנתם אז אין צורך לכתוב את כל הטרוניות על גבי האתר,
זה בדרך כלל אותם אנשים שנוסעים כל שנה למירון ויודעים שיש קריסה (ואין אפשרות הגיונית שלא יהיה) ועדין נוסעים כל שנה ומקללים את אותם אנשים שכבר מעכשיו עובדים ומנסים שיהיה כמה שפחות קריסה.
בוקר טובתפנה אלי באישי
כןאיזה מספרים?
אולי יש כאן כאילו שהזמינו ולא קיבלו.
מאמין שעדיין אפשר להפשיר בשר עכשיו גם עם זה יהיה פרה קפואה(כי להפשיר הוא לא יספיק)
עוד לפני ר"ה?כתבו לי מהשירות לקוחות
בעיקרון מקווים שתהיה השלמה של בשר במודיעין עילית
לא סופי בכלל אבל יתכן שיהיה היום בערבעוד לפני ר"ה?
אני יודיע לו שיחכהלא סופי בכלל אבל יתכן שיהיה היום בערב
תדעכנו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //