עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

הביגוד מגיע בשקית אחת לכל משפחה או בשקית אחת לכל הזמנה??
(עשיתי כמה הזמנות של ביגוד)

לגבי בני ברק --
אני יכול לעדכן שבמייל כתבו לי שתהיה הערב ככל הנראה מכירה בשתי תחנות מרכזיות בבני ברק, ועוד תחנת השלמה לקפואים בכתר הרימון.

לגבי בני ברק --
אני יכול לעדכן שבמייל כתבו לי שתהיה הערב ככל הנראה מכירה בשתי תחנות מרכזיות בבני ברק, ועוד תחנת השלמה לקפואים בכתר הרימון.
בקיצור לרוץ לתחנה אחת לחלק מהחולצות אחר כך לשניה לח"פ ואח"כ לכתר הרימון לבשר.
ומה עושים עם דברים שהיו חסרים במכירה?
כותבים לשירות לקוחות

לכל מי שכבר היה אצלם מכירה כללית עם האיסוף העצמי....
החלוקה רק לגברים???או גם נשים.......
לצערי כנראה לא אוכל להגיע,השאלה עם אפשר לשלוח נערה.......

מה המייל של השירות לקוחות?
היה אתמול רשימות של כל אחד מה הוא הזמין?

הביגוד מגיע בשקית אחת לכל משפחה או בשקית אחת לכל הזמנה??
(עשיתי כמה הזמנות של ביגוד)
עלול לגיע במספר שקיות גם עם הייתה רק הזמנה אחת
יש לפתוח את האריזה ולראות אם יש שם הכול, אם לא, לחפש עוד

שמישהו יגיד ברור אם יש השלמת קפואים בב"ב? זה קריטי בעבורי המידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה