דרוש מידע תומכת לידה -בני ברק, אם יש לך משהי טובה אשמח לשם וטלפון

• הוסף לסימניות
מקפיצה-
תקשיבו אני באמת לא יודעת איך להסביר במילים כמה שחני הייתה מהממת!!
מי שמחפשת דולה טובה- חני שרבני !!! 0504131698
יש לה יראת שמים, היא יודעת לקדם את הלידה, אלופה ברפקסולוגיה, תומכת רגשית ופיזית.
זו הייתה לידה ראשונה שלי ואני הייתי מאוד מרוצה וממליצה לכל אחת שמתבלטת זה באמת שווה את זה.
היה לנו מאוד כיף, היא שומרת על קשר ונותנת הרבה מעבר ללהיות דולה

• הוסף לסימניות
מקפיצה-
תקשיבו אני באמת לא יודעת איך להסביר במילים כמה שחני הייתה מהממת!!
מי שמחפשת דולה טובה- חני שרבני !!! 0504131698
יש לה יראת שמים, היא יודעת לקדם את הלידה, אלופה ברפקסולוגיה, תומכת רגשית ופיזית.
זו הייתה לידה ראשונה שלי ואני הייתי מאוד מרוצה וממליצה לכל אחת שמתבלטת זה באמת שווה את זה.
היה לנו מאוד כיף, היא שומרת על קשר ונותנת הרבה מעבר ללהיות דולה.
מצטרפת לכל מילה, חני מהממת , ילדתי לידה שמינית אחרי ניתוח , היה חשוב לי ללדת טבעי בלי אפידורל כדי לא להגיע לניתוח שני.. בלי חני זה לא היה אפשרי ,היא תמכה בי פיזית לאורך הלידה וגם לפני , רק בזכות העיסוים שלה שרדתי את הצירים ובהחלט גם רגשית ידעה להגיד את המילה הנכונה ... עם המון רגישות וטקט, מושלמת , ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
המליצו פה בעבר על אשרת שער המדהימה!
הזדמנות להכיר אותה בוובינר שהיא עושה שבוע הבא
ממליצה בחום גם ללא בניברקיות..

• הוסף לסימניות
מקפיצה-
חני שרבני- מס' 1. (לאחר בירורים מעייפים) 0504131698
אין צורך לדוש בנושא כשאחרות כבר חסכו לכן עבודה.
גרה ברחוב של מעייני הישועה שזה ממש משמעותי, יודעת איך לקדם לידה, נותנת יחס חם,
אלופה בעיסויים ורפלקסולוגיה, מכירה את המיילדות ויודעת לתקשר איתן בצורה מהממת.
מביאה איתה שמנים מיוחדים ודברים להקלה והרגעה, מקצועית מאוד, המון יולדות מרוצות!
עושה דברים אקסטרה ממה שאחרות עושות ולדעתי זולה משמעותית ביחס לאחרות שבטוח לא עושות את מה שהיא עושה... מתאימה את הגישה ליולדת שזה סופר חשוב!! ממליצה מאוד מאוד!!!
הי האם נעזרת בה באופן אישי? מאיפה ההכרות שלך איתה?

• הוסף לסימניות
הי האם נעזרת בה באופן אישי? מאיפה ההכרות שלך איתה?
לאחר בירורים מעייפים ושיחות טלפון עם כמה וכמה מההמלצות כאן- מאוד התרשמתי מהשיחה איתה ומההמלצות של @סגול חציל , ובעז"ה מחכה כבר לפעמים הבאות:)

• הוסף לסימניות
באמת? וואו!
לא חשבתי שזה עולה כל כך הרבה
אם את במעייני הישועה תצטרכי להוציא את זה.. את עלולה להיות עזובה ממש בלי תומכת (כמה שזה כואב לשמוע)
בבית חולים אחר, תוכלי ליהנות מהלידה גם בלי. באמת!

• הוסף לסימניות
מי שרוצה לקדם לידה
זה הינדא שלומוביץ
אחת האלופות!!!!!

• הוסף לסימניות
@ה. ג. את כועסת עלי?
בעלת האשכול לא רצתה שנספר סיפורים..
כי יש לי הרבה על ביה"ח הנ"ל. חייבים שם תומכת.
היית שם ונהנית גם בלי תומכת? שמחה בשבילך!
בשביל השתדלות זה הכרחי.
והלוואי ואני טועה ומשהו השתנה שם. הלוואי.

• הוסף לסימניות
בעלת האשכול לא רצתה שנספר סיפורים..
כי יש לי הרבה על ביה"ח הנ"ל. חייבים שם תומכת.
לא כועסת עליך חס ושלום!
בלי סיפורים? אז על תקראי!
הייתי שם בחדר לידה,
עברתי כ-8 משמרות,
ובכולם נהנתי מאד!!!!!!!!!! ממליצה לכל אחת!!!!!!!!!!!
יחס מדהים!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה