דרוש מידע תומכת לידה בנתניה

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה להמליץ לי על תומכת לידה שמגיעה ללניאדו (עדיף שגרה באיזור)?
מחיפוש שעשיתי פה בפורום היו הרבה מאוד המלצות על אפרת קורנפלד אבל דיברתי איתה והיא מאוד עמוסה (אני צריכה לאוגוסט ונזכרתי קצת מאוחר)
היו עוד כמה שמות אבל לא היה שם שבלט או חזר על עצמו יותר מפעם אחת (ממה ששמתי לב) כך שהתבלבלתי עוד יותר...
אם תוכלו לרשום כאן זה מאוד יעזור.. תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה לכולן

יש את נחמי סגל, גרה בנתניה
היא מדהימה!!

אפשר לשמוע עוד קצת על נחמי סגל?
מחיפוש בגוגל ראיתי שהיא שמה דגש על לידה טבעית, שזה טוב אבל חשוב לי לדעת שאין לה התנגדות לאפידורל...

• הוסף לסימניות
מממ.. היא מעולה. דוגלת בטבעי מאוד. אבל יש לה התנגדות לכל התערבות כל שהיא.. גם אפידורל
יש גם את חנה ליבא אלפנביין מנתניה

• הוסף לסימניות
מממ.. היא מעולה. דוגלת בטבעי מאוד. אבל יש לה התנגדות לכל התערבות כל שהיא.. גם אפידורל
יש גם את חנה ליבא אלפנביין מנתניה

תודה רבה
מה הסגנון שלה? את ממליצה מנסיון?

• הוסף לסימניות
תודה לכולן

אפשר לשמוע עוד קצת על נחמי סגל?
מחיפוש בגוגל ראיתי שהיא שמה דגש על לידה טבעית, שזה טוב אבל חשוב לי לדעת שאין לה התנגדות לאפידורל...

יש לה קורס, שמדבר בעיקר על לידה טבעית. אבל היא מביאה שיטות שיעילות גם אחרי אפידורל.
היא לא מתנגדת לאפידורל, היא ליוותה לידות כאלה.
היא יחסית יקרה נראלי 3200 קורס(שווה כל שקל) ודולה

• הוסף לסימניות
יש לה קורס, שמדבר בעיקר על לידה טבעית. אבל היא מביאה שיטות שיעילות גם אחרי אפידורל.
היא לא מתנגדת לאפידורל, היא ליוותה לידות כאלה.
היא יחסית יקרה נראלי 3200 קורס(שווה כל שקל) ודולה

המחיר הוא גם לקורס וגם לליווי בלידה? ואם אני לא רוצה את הקורס עדיין יש אפשרות?

• הוסף לסימניות
צריך לדבר איתה ולראות
הקורס שלה הוא במחשב, סרטונים ומפגש אחד של 5 שעות.
יש סרטונים של נשים שלקחו אותה כדולה, אפשר לראות

• הוסף לסימניות
אוקיי טוב לדעת אדבר איתה
תודה רבה על המידע!

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאני מקפיצה אשכול
@תמר בן דוד את מי לקחת בסוף?

מחפשת דולה טובה מאוד שמגיעה ללניאדו

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת יש כאן המלצה על משהי טובה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אותי היא ליוותה וגם צפיתי בקורס שלה
הייתה לי חווית לידה מדהימה
הקורס לבד משנה את החשיבה
ונתון לך את הכלים לעבור את הלידה ברמת תודעה חיובית
שבאמת מפחיתה כאבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה