התייעצות תומכת לידה בעקבות לידה טראומטית

• הוסף לסימניות
מחפשת לאחותי שעברה לידה ראשונה קשה מאוד
המלצה על תומכת לידה - מישהי מאוד חמה, ומאוד מקצועית
רגישה ממש
אמפטית ומכילה

שיכולה לעזור ולהקל משמעותית , גם למי שלא יכולה לקחת אפידורל

אזור ירושלים או מישהי שמגיעה לירושלים

בבקשה המלצות שוות :)

תודה!!!!

• הוסף לסימניות
שושנה פרימאק אלופה ממש!!!!
גיסתי בלידה ראשונה טראומטית בניתוח לידה שניה לקחה אותה והיה לה לידה חלומית.... היא הרגיע אותה מאוד עוד לפני הלידה ועשתה איתה מלא תרגילים!!!

• הוסף לסימניות
תמי דרשן!
ירושלמית - אישה חמה ונעימה.
אלופה בלהרגיע - היא גם עושה רפלקסולוגיה (כמובן למי שאוהבת ורוצה)

כמובן נותנת פגישות קודם - אין כמוה!
050-8420877

• הוסף לסימניות
ברכי צלא
תותחית על
טקטית ורגישה
המון ידע ומקצועית מאוד
מאוד אמפטית

• הוסף לסימניות
אם לא תוכל לקחת אפידורל ממליצה מאד לעשות קורס הכנה ללידה של נחמי סגל- טבעי לך ללדת,
יש לה כלים מעולים שהלוואי וכולן היו מכירות !
שווה שווה שווה, במיוחד למי שלא רוצה \יכולה אפידוראל אבל גם מי שכן זה חווית לידה אחרת לגמרי, מניסיון של לידות בלי ועם!

• הוסף לסימניות
חיה שריד נחשבת לאחת הטובות,
אבל לא מלווה בשבתות ובחגים.
יולדת אחרי לידה ראשונה טראומתית, צריכה כמה שיותר וודאות - כמה שניתן בעולם שלנו.

לא יודעת אם בירושלים יש אפשרות,
אבל אם היה מתאפשר,
הייתי ממליצה על מיילדת פרטית שהיא גם תומכת,
בבני ברק, יש כאלה,
וזה מומלץ מכל הבחינות
(ניתן גם לקבל החזר מהקופה)

• הוסף לסימניות
וואו תודה לכולן!!!
עזרתן ממש
נשמח מאוד לשמוע על עוד אופציות
תודה!!

• הוסף לסימניות
חיה שריד נחשבת לאחת הטובות,
אבל לא מלווה בשבתות ובחגים.
יולדת אחרי לידה ראשונה טראומתית, צריכה כמה שיותר וודאות - כמה שניתן בעולם שלנו.

לא יודעת אם בירושלים יש אפשרות,
אבל אם היה מתאפשר,
הייתי ממליצה על מיילדת פרטית שהיא גם תומכת,
בבני ברק, יש כאלה,
וזה מומלץ מכל הבחינות
(ניתן גם לקבל החזר מהקופה)
מכירה בב"ב מיילדת פרטית שהיא גם תומכת?
יש במעייני הישועה?

• הוסף לסימניות
בת שבע כהן מיילדת פרטית ומלווה נשים בלידה
מהממת
ירושלמית

• הוסף לסימניות
שושנה פרימאק אלופה ממש!!!!
גיסתי בלידה ראשונה טראומטית בניתוח לידה שניה לקחה אותה והיה לה לידה חלומית.... היא הרגיע אותה מאוד עוד לפני הלידה ועשתה איתה מלא תרגילים!!!
ממליצה גם!!!
ממש!
היא אלופה בקנה מידה!!!

• הוסף לסימניות
מכירה בב"ב מיילדת פרטית שהיא גם תומכת?
יש במעייני הישועה?
ציפי נווה,
מיילדת ותומכת (קבלות של תומכת)

יש עוד מיילדות פרטיות מצויינות,
צריך לבדוק אם ניתן לקבל עליהם החזרים מסל לידה, אם לכן את שואלת

• הוסף לסימניות
המלצתי כאן על תהילה אליאב, וחוזרת להמליץ. דולה מדהימה, הכי אמפתית מכילה, ואישיות מדהימה שיש. זה מגיע עם מקצועיות וידע נדיר! אני יכולה להאריך בלי סוף כמה היא עזרה לי בלידה, כמה היא הקילה לי על כאבים וקיצרה לי את הזמן אחרי הלידות הקודמות עם הסיוטים שעברתי... כיף לראות שצוות בית החולים מכיר אותה ומעריך אותה, מקשיב לה ומתייעץ איתה (!). בקיצור - מדהימה.
פלוס נוסף שיש לה שהיא מאד מאד מלאת חיות ואנרגיה ולא מבוגרת ו"נסחבת". היא באה לעבוד, לעשות, לזרז, מביאה איתה רוח של אנרגיות טובות לבית חולים - אני זוכרת שראיתי אותה שהיא הגיעה היא פשוט זרחה כמו שמש והפיגה לי את הפחדים והעייפות שהיא אמרה לי עם החיוך שלה: "יאללה, בואי נקדם את זה!", אמרתי לה שלעולם אני לא אשכח את המילים האלו!

• הוסף לסימניות
אם לא תוכל לקחת אפידורל ממליצה מאד לעשות קורס הכנה ללידה של נחמי סגל- טבעי לך ללדת,
יש לה כלים מעולים שהלוואי וכולן היו מכירות !
שווה שווה שווה, במיוחד למי שלא רוצה \יכולה אפידוראל אבל גם מי שכן זה חווית לידה אחרת לגמרי, מניסיון של לידות בלי ועם!
נחמי סגל שגרה בברכפלד?

• הוסף לסימניות
לא,
היא מנתניה, הקורס דיגיטלי ויש מפגש אחד פרונטאלי בסוף ,
הכי שווה שבעולם,
כל מי שעשתה אצלה עברה לידות חלומיות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יודעות כמה החזר יש ממכבי שלי על מיילדת פרטית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה