מידע שימושי תומכת לידה (דולה) באיזור הצפון - יש לכם להמליץ?

• הוסף לסימניות
בס"ד

תומכת לידה (דולה) באיזור הצפון - יש לכם להמליץ?

משהו במחיר לא יקר.

תודה!

• הוסף לסימניות
איזה צפון?
טבריה? יש כמה
ונראה לי שיש החזרים מקופ"ח

• הוסף לסימניות
ממליצה בחם על יהודית פריד

• הוסף לסימניות
רוחמי בורשטיין - מדהימה! - חיפה
אזהרה,
מי שלוקחת אותה, תקח אותה לידה הבאה שוב (מכירה כאלה) היא פשוט מעולה!:)
מקצועית ביותר, המון ידע ולפני הכל טקטית ונעימה.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על מישהי באישי

• הוסף לסימניות
(מקפיצה)
האם יש עוד המלצות על תומכות מעולות באזור הצפון? (לא עבורי)
אשמח למידע ומספרי טלפון, תודה!

• הוסף לסימניות
יש אחת שחיברה ספר והיא תומכת לידה בחיפה -לא זוכרת איך קוריאם לה...

• הוסף לסימניות
אני מכירה אחת מכרמיאל. יעזור מאוד איפה בצפון.....

• הוסף לסימניות
צודקות.
מה שחשוב לי שתהיה תומכת מעולה שיש לכן ניסיון טוב איתה.
אפשר להוסיף אזור.

• הוסף לסימניות
הדס

נכתב ע"י לי לה לו;2460454:
יש אחת שחיברה ספר והיא תומכת לידה בחיפה -לא זוכרת איך קוריאם לה...

הדס מרדו
מעולה ביותר
מצדדת מאד בלידה דווקא ב"כרמל"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה