השאלה היותר רלוונטית היא אם זו שניה אחרי ניתוח בראשונהצהריים טובים!
איזה בית חולים עדיף ללידה רגילה לאחר קיסרי (בעז"ה) - לניאדו או שיבא?
יש עוד המלצות על נעמי גוטליב?
וכן, אתן מכירות מיילדת שהיא גם דולה?
אני עשיתי בהדסה לידה רגילה אחרי קיסריצהריים טובים!
איזה בית חולים עדיף ללידה רגילה לאחר קיסרי (בעז"ה) - לניאדו או שיבא?
יש עוד המלצות על נעמי גוטליב?
וכן, אתן מכירות מיילדת שהיא גם דולה?
גם אני לא נהנתי שם אבל דיברתי איתם לפני לתאם ציפיות ובפעם השניה היה מקסיםלא ציינתי שזה היה בהדסה
ולא מעונינת לחזור לשם
תלתל אני ממליצה על שערי צדק ועוד יותר טוב לדבר עם פלוטקין לפנילידה שניה לאחר קיסרי בראשון
שהיה בגלל מצוקה עוברית
ילדתי בתחילת הקורונה
לפני 4 שנים
בקשר לפלוטקין -תלתל אני ממליצה על שערי צדק ועוד יותר טוב לדבר עם פלוטקין לפני
יש לי חבירה שבאה מבני ברק אחרי ניתוח ראשון ובאה רק לשם כבר 5 לידות
אני יכולה להרחיב לך בואי למייל srm9755
הגיוני שאם בי"ח כבר אמרו הוא לא ישנהבקשר לפלוטקין -
יכול להיות שאחרי שבית החולים אמר את דעתו
הוא לא מוכן לעשות אחרת?
ככה צוטט על ידי מועמדת להיפוך ששוחחה איתי.
אפרת קורנפלדאני מחפשת המלצות על תומכות לידה שבאות ללניאדו מניסיון אישי
אם את אחרי ניתוח הייתי ממליצה לךלקחת ליווי ממיילדת ולא תומכת לידהמישהי שמעה על אלישבע רבי תומכת לידה בשערי צדק?
וכן על טיפולים אצל חנה בורר לפני הלידה שווה את הכסף?
אני לפני לידה שניה אחרי לידה ראשונה בניתוח קיסרי
ממליצה על רופא פרטי אחרי קיסרי.מישהי שמעה על אלישבע רבי תומכת לידה בשערי צדק?
וכן על טיפולים אצל חנה בורר לפני הלידה שווה את הכסף?
אני לפני לידה שניה אחרי לידה ראשונה בניתוח קיסרי
היא בפירוש עוזרת למקם ולזרזוכן על טיפולים אצל חנה בורר לפני הלידה שווה את הכסף?
איזה רופא פרטי מומלץ ללידה אחרי קיסרי?ממליצה על רופא פרטי אחרי קיסרי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //