דרוש מידע תומכת לידה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות על תומכת לידה בירושלים.
אני בלידה ראשונה ורוצה תומכת שהיא גםאשה חמה ולבבית וכמובןמקצועית!! תודה מראש!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כרטיס ביקור.jpg

ביילי - 0504111314
מסורה, מדהימה ומקצועית
(עושה בדיוק [ורק] מה שדרוש לך)

• הוסף לסימניות
חיה שריד- 0548103937
אין עליה!! עוזרת המון והכל באוירה כפית ונעימה, משנה את הלידה לחויה רוחנית!!
ועוד מעלה שבשערי צדק כולם מכירות אותה וחברות שלה שזה חשוב מאוד..

• הוסף לסימניות
תמי דרשן - 050-8420877
מעולה.

• הוסף לסימניות
שרית שטרסר 0548450452
תומכת חמה, לבבית, מקצועית ומנוסה, עושה את העבודה עם כל הלב והנשמה!

• הוסף לסימניות
חיה שריד- 0548103937
אין עליה!! עוזרת המון והכל באוירה כפית ונעימה, משנה את הלידה לחויה רוחנית!!
ועוד מעלה שבשערי צדק כולם מכירות אותה וחברות שלה שזה חשוב מאוד..
מצטרפת להמלצה
לוקחת אותה עכשיו פעם שלישית

• הוסף לסימניות
יש את רינה גולגר 0504113915
אני לקחתי אותה ל 2 הלידות שלי מעולה, חמה ואני אקח אותה עוד בעזרת השם.
ממליצה בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה