התייעצות תומכת לידה

• הוסף לסימניות
בעיני מה שהכי משמעותי הוא שיהיה לך נעים וטבעי איתה.
את זה את יכולה לדעת רק אחרי פגישת היכרות. (לא במקום המלצות , בנוסף)

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום מניסיון על חיה אהרוני !!
היא שינתה לי לגמרי את כל התפיסה בנושא של תומכת לידה... האמת, שתמיד חשבתי שלמה צריך תומכת? ומספיק את האמא וכו'... בלידה השנייה שלי היה לי חלום ללדת בלידת מים והיא ליוותה אותי לאורך ההיריון, עם המון סבלנות, ענתה לי באמצע הלילה כשהתקשרתי אליה לשאול משהו דחוף, ובלידה עצמה - היא היתה תותחית!! היא באה קשובה לרצונות שלך, ודואגת להכיר אותך קודם ולשמוע מה חשוב לך ומה החלום שלך... ביחד איתה הצלחתי לעשות את הבלתי אפשרי ולעשות לידת מים עם תינוקת ששקלה ארבע ורבע קילוגרמים!!
היא מתייחסת בצורה יפה לבעל, מערבת אותו, ויודעת גם להוציא אותו מהחדר כשצריך... :)
מיד בסיום הלידה היא עזרה לי להניק בחדר לידה, שאצל הראשונה לא הצלחתי בכלל... עם כל הרצון שהיה לי... היא פשוט מדהימה!! יצאתי עם חוויה שלא תישכח וכבר שאלתי את בעלי מתי נוסעים ללדת שוב... :)
%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%95-%D7%97%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99-jpg.1794237

• הוסף לסימניות
נעמי גוטליב לוקחת 3300
לקחתי אותה בלידה שלי לפני חודש
היא פשוט מדהימה!!!!! הייתי ממש מרוצה
בנוסף היא מכירה את כל הצוות בעין כרם, כולם שם חברות שלה
וגם אחרי הלידה היא ממש עזרה לי בנוסף היא גם יועצת הנקה

• הוסף לסימניות
כמה מתוך זה מקבלים החזר מכללית פלטינום?
למישהי יש מושג?

• הוסף לסימניות
כמה מתוך זה מקבלים החזר מכללית פלטינום?
כל קופה יש לה מקסימום לתומכת
תבדקי במחשבון באתר מאמימוש
את בוחרת את הסמל של כללית, ומקבלת את הזכאות בסל

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום ממש על חני (לא זוכרת מה המשפחה) מבני ברק
טקטית, זמינה גם באמצע הלילה, הקלה עלי פיזית מאוד עודדה ונתנה מילים טובות ידעה מתי להיות ומתי לצאת ולתת לי להיות עם בעלי....
ילדתי במים ובאתי מראש בכיוון של לא לקחת אפידורל אז לקחת בחשבון, אבל מרגישה שהיא זורמת עם כל אחת לפי הראש שלה
זו הייתה לידה שניה בראשונה לא לקחתי תומכת, ואין מה להשוות!
0504131698

• הוסף לסימניות
לפני כמה חודשים עשיתי סקר בהמון אשכולות פה בפורום, גם שאלתי שאלות ומכרים וכו'
וראיתי פה את @פרוזן כותבת שאפשר לקבל ממנה מידע, והיא בעצמה היום תומכת
בהתחלה חששתי ובכל זאת פניתי, התכתבתי ארוכות איתה עם כל השאלות וחששות שהיו לי (והיה לי הרבה.... גם בהיסטוריה משפחתית, גם בגלל הריון ורגישות שלי, וגם בלי קשר אני טיפוס של פחדים וחששות)
בשלב כלשהו התקשרתי אליה ודיברנו, וסוג של "קפצתי למים" לנסות, ואני רוצה להמליץ בחום רב (וכנראה שאכתוב בעוד אשכולות...) -
מאז שפניתי אליה סתם, בלי שום התחייבות לליווי, לברר, לשאול שאלות, זמינה כאן בשבילך,
התיעצתי איתה המון!! ולא רק בשבילי, ובתחומים נדירים שלא כ"כ מכירים היא מציעה לך שתברר אצל כל החברות ומכרות הדולות ומיילדות שלה, ותנסה לעזור לך בכל מה שיכולה,
אין, פשוט מהרגע הראשון מרגישים - הבנ"א כל כולו שליחות רק לעזור, להקל, לתת הרגשה הכי טובה,
נורא זורמת, לדעתי מתאימה לכל מגזר ולכל סגנון, מקצועית ברמות!
כשהיתה לי בעיה שלא פתרו אותה בבית חולים ונורא סבלתי, ניסתי אוסטאופטיה ודברים טבעיים - אחרי טיפול רפלקסולוגיה אצלה הבעיה נפתרה (ב"ה! כשבבית חולים כבר חשבו לנתח...),
והיה לי צירים מוקדמים וגם צירים שלא היו בדיוק סדירים ונמשך הרבה זמן, היא המליצה על תרגילים ודברים טבעיים לעזור (ממש מכל הסוגים! כמה שאני חשופה לעולם ה"טבעי", הידע שלה ממש רחב בכל התחומים בעניין),
עשתה לי עיסוי מרגיע (היא יודעת גם עיסויים אחרים) עם שמנים ואבנים חמות, הרגשתי פתאום בנ"א אחר!! חבל שלא הגעתי אליה כל חודש...
מעסה רפואית, אבל לא כל אחת כך - יש לה את זה בידיים, ידי זהב ולב זהב!
וכמה שאני ביישנית, איתה הכל זורם ובקלות, גם במצבים הכי חשופים! העיקר שתרגישי טוב, תהיי מחוברת לעצמך, להריון, לתינוק, ללידה...
כל כולה אומר - שליחות!
סליחה על אריכות, אבל הייתי חייבת! מודה לד' שנתן לי כוח "לקפוץ למים" ולנסות - שווה !!!
מאוד רוצה לקחת אותה ללידות הבאות בע"ה...
ממליצה בחום!!!

• הוסף לסימניות
לפני כמה חודשים עשיתי סקר בהמון אשכולות פה בפורום, גם שאלתי שאלות ומכרים וכו'
וראיתי פה את @פרוזן כותבת שאפשר לקבל ממנה מידע, והיא בעצמה היום תומכת
בהתחלה חששתי ובכל זאת פניתי, התכתבתי ארוכות איתה עם כל השאלות וחששות שהיו לי (והיה לי הרבה.... גם בהיסטוריה משפחתית, גם בגלל הריון ורגישות שלי, וגם בלי קשר אני טיפוס של פחדים וחששות)
בשלב כלשהו התקשרתי אליה ודיברנו, וסוג של "קפצתי למים" לנסות, ואני רוצה להמליץ בחום רב (וכנראה שאכתוב בעוד אשכולות...) -
מאז שפניתי אליה סתם, בלי שום התחייבות לליווי, לברר, לשאול שאלות, זמינה כאן בשבילך,
התיעצתי איתה המון!! ולא רק בשבילי, ובתחומים נדירים שלא כ"כ מכירים היא מציעה לך שתברר אצל כל החברות ומכרות הדולות ומיילדות שלה, ותנסה לעזור לך בכל מה שיכולה,
אין, פשוט מהרגע הראשון מרגישים - הבנ"א כל כולו שליחות רק לעזור, להקל, לתת הרגשה הכי טובה,
נורא זורמת, לדעתי מתאימה לכל מגזר ולכל סגנון, מקצועית ברמות!
כשהיתה לי בעיה שלא פתרו אותה בבית חולים ונורא סבלתי, ניסתי אוסטאופטיה ודברים טבעיים - אחרי טיפול רפלקסולוגיה אצלה הבעיה נפתרה (ב"ה! כשבבית חולים כבר חשבו לנתח...),
והיה לי צירים מוקדמים וגם צירים שלא היו בדיוק סדירים ונמשך הרבה זמן, היא המליצה על תרגילים ודברים טבעיים לעזור (ממש מכל הסוגים! כמה שאני חשופה לעולם ה"טבעי", הידע שלה ממש רחב בכל התחומים בעניין),
עשתה לי עיסוי מרגיע (היא יודעת גם עיסויים אחרים) עם שמנים ואבנים חמות, הרגשתי פתאום בנ"א אחר!! חבל שלא הגעתי אליה כל חודש...
מעסה רפואית, אבל לא כל אחת כך - יש לה את זה בידיים, ידי זהב ולב זהב!
וכמה שאני ביישנית, איתה הכל זורם ובקלות, גם במצבים הכי חשופים! העיקר שתרגישי טוב, תהיי מחוברת לעצמך, להריון, לתינוק, ללידה...
כל כולה אומר - שליחות!
סליחה על אריכות, אבל הייתי חייבת! מודה לד' שנתן לי כוח "לקפוץ למים" ולנסות - שווה !!!
מאוד רוצה לקחת אותה ללידות הבאות בע"ה...
ממליצה בחום!!!
@shoshyk הסמקתי, תודה!
שנזכה להיות שליחים טובים תמיד!
ושבעז"ה ה' יהיה לך בקלות וביידים מלאות:)

• הוסף לסימניות
חברות שלי הכי נהנו עם אביגיל פיש מגבעת שאול בירושלים!
מקצועית, מפנקת, מלאת טקט ומאד אופטימית
זמינה כל הלילה לשאלות ותמיכה ומוכנה לסוע גם בשבת [עם הנהג הגוי של היולדת]
יש לה גם קורס הכנה ללידה חוויתי עם כיבוד מפנק [יש החזר מקופח ובי"ח]
0583229982

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
שמי חיה אהרוני ואני תומכת לידה ,
רוצה לחדד נקודה חשובה בחיפוש דולה , שלכל אישה חשוב דברים אחרים בלידה ,
אחת מחפשת מישהיא רגועה , השניה מחפשת דולה שתתן מקום לבעל , והשלישית מחפשת דולה אסרטיבית מול הצוות ,
לכן כדאי שתגדרי לך מה את מחפשת בדולה , ולפי זה תחפשי ,
כמו כן כדאי מאד לשים לב לזמינות הדולה
אשמח לעזור לך בהתאמה
חיה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אחת מחפשת מישהיא רגועה , השניה מחפשת דולה שתתן מקום לבעל , והשלישית מחפשת דולה אסרטיבית מול הצוות ,
כל מילה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד לגבי נעמי גוטליב, מהתקופה האחרונה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני מחפשת מידע על תומכות לידה,
אני רוצה אחת שיודעת לתמוך נפשית ופיזית,
אחת שמתמצאת ברפלקסולוגיה, עיסוים וכדו' ויכולה באמת להקל על הכאבים.
כמובן שחשוב שתהיה חרדית ויראת שמים.
אשמח להמלצות מניסיון אישי בלבד.
תודה רבה לכולם!!
מאיפה את בארץ?

• הוסף לסימניות
בביתר, ראיתי פה כמה המלצות על גוטליב אבל ישנות, רציתי לדעת האם עדיין ממליצים עליה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח לעזור לך בהתאמה
חיה
הי
אשמח לקבל מס פלאפון
ואם אפשר גם מחיר...

• הוסף לסימניות
מאוד נכון לבחור תומכת לידה לפי מה שחשוב ליולדת.
לנו יש ניסיון מיוחד מאוד עם התומכת אהובה שטרנפלד מבני ברק 0504130377.
הגענו אליה בהמלצתו של הגאון רבי מרדכי גרוס, שהמליץ עליה מאוד.
[לפי מה ששמעתי - בלי אחריות רק משמועה - הוא שולח אליה כל מקרה שיש בו מורכבות בין אם רפואית ובין אם מסיבות אחרות, והוא סומך על דעתה].

המיוחדות שלה היא גם בגישה ליולדת ולמשפחה
ובעיקר במקצועיות הרפואית
למשל: למנוע ניתוח גם כשהרופאים כולם לוחצים על ניתוח היא יודעת לעזור ליולדת להגיע ללידה - גם אחרי ניתוחים קודמים,
היא יודעת לשכנע את הרופא המקצועי שנמצא באותו זמן לעשות את מה שצריך לזרז את הלידה, וכן לעבוד יפה מאוד עם המיילדות.
יש לה קשר מיוחד עם הצוות במעייני הישועה.
והיא גם יודעת איך ללהט בין הרצונות והצרכים של היולדת, לדרישות של הצוות וגם עם המשפחה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה