כללי תוסיפי תמונה...

• הוסף לסימניות
של מברשת או צללית או סומק אואואואואו........
איך מסבירים ללקוחה שלא כדאי להוסיף תמונה כי זה רק יכול לגרוע
מדובר על המודעה הזו :http://www.prog.co.il/showthread.php?t=285745
נראה לכם שיש מצב להוסיף שם משהו?

• הוסף לסימניות
אולי תמונה של הקרם לחות?
או אולי כמה סוגי איפור בוקטור?
תנסי. אולי זה כן יוסיף משהו.

(מקסימום, תכיני משהו מכוער. :eek: והיא תשתכנע שזה לא זה... רק חסר שהיא תאהב :):confused: :)

• הוסף לסימניות
וואי כמה שאני מזדהה...
מכירים את זה שבא אברך עדין ורוצה להגשים את כ-ל החלומות שלו בדף אחד, ובבקשה תוסיפי גם מסגרת וגם רקע וגם קישוט למטה וגם...וגם חרבונה,
בד"כ אני בסוף מסתדרת עם הבעיות האלו, מסבירה שזה לא מקצועי ומתבלת בכמה ביטויים בלועזית שגורמים להם להבין שהם לא מבינים והכל מסתדר, הפעם לא. הפעם הוא מתעקש למשהו נוסח השכפולים שהרבה שלו חילק בחיידר, מה עושים?? חוץ מלהחתים אותו שהוא לא מספר לאיש שאני עשיתי את זה...

• הוסף לסימניות
אני מזדהה מאד-
אבל מתוך הנסיון שלי, אחרי שבלעתי את הרוק והתישבתי שוב בסבלנות
וניסיתי כה וכה שוב ושוב
(ולפעמים רק יומיים אחר כך)
גיליתי שלמעשה כן, הלקוח צדק
והמודעה יותר מענינת / צבעונית / מוכרת.

מאז- הטיפ שלי הוא לנסות ללמוד מכל אחד
(ולשמור תמיד את קובץ המקור, שמא כל הבלבולים באמת לא יביאו לשום מקום)

• הוסף לסימניות
נראה לי שקרם לחות שמוסתר בחציו מאחורי המתנה יכול רק להוסיף...
נסי והיווכחי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה