תוסף בודק דואר

• הוסף לסימניות
היה לי ונעלם...
יש למישהו?

• הוסף לסימניות
תוסף להתראות כשיש הודעות חדשות בג'ימייל. ועוד.

זה תוסף מאוד פופלרי, עם יותר ממיליון משתמשים.

איך הוא עובד?
כלומר?
תתקין ותראה.

לא נהנית - אפשר להסיר תוך שתי שניות...

• הוסף לסימניות
אמנם זה קצת חצוף אבל אנצל את המקום.
יש עוד תוסף מיילטראק שמו, והוא מוסיף בג'ימייל שתי ויים VV להודעה שנקראה.
אני מנסה להתקין אותו, את כל השלבים אני מצליח לעשות עד השלב האחרון בו הוא עובר ממש אל תוך החשבון ( לפני זה יש שלב שבו בוחרים חשבון ומכניסים את הסיסמה) שם זה נתקע, הדף אפילו לא מתרענן, העיגול בכותרת לא מסתובב, כלומר שום פעולה.
יש למישהו רעיון?
תודה מראש תותחים

• הוסף לסימניות
אמנם זה קצת חצוף אבל אנצל את המקום.
יש עוד תוסף מיילטראק שמו, והוא מוסיף בג'ימייל שתי ויים VV להודעה שנקראה.
אני מנסה להתקין אותו, את כל השלבים אני מצליח לעשות עד השלב האחרון בו הוא עובר ממש אל תוך החשבון ( לפני זה יש שלב שבו בוחרים חשבון ומכניסים את הסיסמה) שם זה נתקע, הדף אפילו לא מתרענן, העיגול בכותרת לא מסתובב, כלומר שום פעולה.
יש למישהו רעיון?
תודה מראש תותחים
מאיפה אתה מתקין?
ניסית להתקין שוב מחדש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה