תוסף דפי נחיתה בג'ומלה

• הוסף לסימניות
אני צריך דפי נחיתה שאפשר לשתול בהם כל גרפיקה שאני רוצה ברקע, ושהשדות של מילוי פרטים יהיו דינמיים שאני יכול להעביר אותם לכל מקום בדף.
מישהו מכיר כזה דבר?

• הוסף לסימניות
לא מאמין!
יש לך מערכת שלמה
ובכל זאת מעדיף מערכת אחרת?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עילום;2499095:
לא מאמין!
יש לך מערכת שלמה
ובכל זאת מעדיף מערכת אחרת?!
רואה מה זה...
ובכל זאת מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהחברות שעובדות עם דיוורים יש להם כזו דבר(אינטגרציה עם מערכות CMS),
אגב ניסית לחפש/לשאול בפורום שלהם?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהחברות שעובדות עם דיוורים יש להם כזו דבר(אינטגרציה עם מערכות CMS),
אגב ניסית לחפש/לשאול בפורום שלהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה לכל האוחזים במקלדת. לא התכוונתי שאתם גזלנים, אדרבא, אל תתנו לאחרים לעשוק אתכם. ואסביר.
החלום של כל קלדן הוא לקבל עבודה קבועה במקום קבוע ועדיף בתשלום קבוע. כמו למשל ישיבה שמדפיסה את החבורות של הבחורים ומשלמת כל חודש בקביעות. כך אתם מסודרים, יש תמיד עבודה, יש תמיד תשלום.
זה מה שאני עשיתי בשנים האחרונות, עבדתי עבור הרבה אנשים ומכונים מזדמנים, אבל לבסיס שלי היתה ישיבה גדולה ומוכרת שעשיתי בשבילם את כל עבודות הקלדנות, ולא עוד, אלא שהתחייבתי בעבורם שתמיד יהיו ראשונים בתור לפני כל האחרים.
הכל זרם על מי מנוחות לתקופה ארוכה. עבודה יש תמיד, וגם תשלום מכובד.
אך לאחרונה התחילו פיגורים בתשלום. סחיבות ותירוצים, ובסופו של דבר הייתי עובד כמעט רק בעבורם, כיון שהתחייבתי שאקדים אותם תמיד, אך כסף לא ראיתי. כך יוצא שכמעט חצי שנה עבדתי עבור מקום שלא שילם כלל !!!
אני מאמין שקורה לכולנו שנתקלים במישהו שלא משלם, עצוב לא נעים, אבל כאן מדברים על כמה וכמה משכורות גדולות.
והכי גרוע, כאשר העליתי את הנקודה שאני לא יכול להמשיך ככה, הם אמרו אין בעיה, פשוט נחפש קלדנים אחרים...
זה כבר מוגזם, ביררתי קצת מאחורי הקלעים, ומסתבר שאני לא הקלדן היחיד שהישיבה הזאת חייבת לו כסף, והרבה. (רק מדגיש, אני לא יודע אם זה עוקץ מכוון, או שפשוט כמו כל הישיבות הם נמצאים בקשיים כלכליים... לא יודע)
וכאן קריאתי לכל העוסקים במלאכת הקודש, כמובן שלא אחשוף את שם הישיבה על גלי האתר, אך זאת דעו נא, לפני שאתם מתפתים לעבוד עבור מישהו, וודאו שהסכמי התשלומים ידועים מראש, ובכל חריגה הכי קטנה מההסכם פשוט לא להמשיך לעבוד!
ובעז"ה לא תחוו את אותו סבל ומאות שעות של עבודה שלא תוגמלו כראוי.
ובצד אכתוב, במקרה שקיבלתם/ן פנייה מישיבה שמחפשת קלדנים, או שתוודאו על קלדנים שעבדו איתם בעבר, ותבררו אם הם היו מרוצים מבחינת התשלום. או שתפנו אלי בפרטי וארמוז לכם להיכן לא כדאי להתקרב מחמת נסיוני המר.
בהצלחה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה