Gmail תוסף חדש לגימייל - מציג קבצים מצורפים במעלה ההודעה ונגן וידאו

• הוסף לסימניות
תודה על התוסף
אפשר שגם כשהוא טוען וידאו לא יעלמו החיצים למשל של העברת וידאו
(עוד משהו אולי יותר מורכב שאם נותנים לו לנגן ברצף תוך כדי שהוא מנגן את הקובץ הנוכחי לחסוך את זמן ההמתנה)
יעזור יותר לחיבורי נטפרי איטיים

• הוסף לסימניות
@המייבין תודה רבה.
אני משתמש בתוסף ומאוד נהנה.
יש מצב להוסיף אפשרות של מהירות גבוהה יותר בסרטונים? (1.5-2.0 וכו')

תודה על התוסף
(עוד משהו אולי יותר מורכב שאם נותנים לו לנגן ברצף תוך כדי שהוא מנגן את הקובץ הנוכחי לחסוך את זמן ההמתנה)
מועדים לשמחה
כמה שיפורים
1. אפשרות לשנות מהירות השמעה
2. ניתן להעביר לסרטון הבא גם לפני שהוא נטען
3. ניסיוני - בעת צפייה בסרטון, התוסף מוריד את הסרטון הבא למהירות צפיה נוחה יותר. ייתכן וזה לא יעבוד בגלל מגבלה טכנית, אשמח לעדכון
4. בלחיצה על התוסף, ניתן להפעיל או לכבות את 2 הפונקציות של התוסף, כך שניתן להשתמש רק בפונקציה אחת.
(כעת בכיבוי קבצים מצורפים, יחזור לברירת מחדל של גוגל ולא כמו מקודם)

• הוסף לסימניות
@המייבין
קודם כל תודה רבה
אם אפשר להוסיף לתוסף
אפשרות להורדת כל הקבצים כקבצים בודדים תודה

• הוסף לסימניות
@המייבין
קודם כל תודה רבה
אם אפשר להוסיף לתוסף
אפשרות להורדת כל הקבצים כקבצים בודדים תודה
כבר קיים כזה תוסף
@המייבין
עשה לי בעיות בצפיית סרטונים גם פעמיים אחרי שרעננתי את הדף, רק אצלי?! יש פתרון כלשהו?

גם לי עושה בעיות מאז העידכון
מה הבעיות?
אשמח לפירוט

• הוסף לסימניות
כן ואז כתבתי את זה
תודה על התוסף
ואחרי העידכון הוא אצלי מציג את הנגן לכמה שניות ונעלם

• הוסף לסימניות
אני מאד מתקשה להתקין את התוסף הזה

Mail Attachment Downloader - Free Download
בעצם זה כבר הותקן, אבל צריכים קוד הרשאה כדי לחברו למייל, איפה אני יכול לקבל את קוד ההרשאה
לחציה על הסמל לא משפיע כלום, גם לא פותחת אותו
הבו עצה הלום!

• הוסף לסימניות
@המייבין
תודה ענקית!!!
תוסף מעולה!!
אבל משום מה הוא לא מראה לי את השמות של הקבצים מבחוץ.. חבל.. ובסרטונים הוא ממש איטי - נתקע לי לפחות 3 פעמים בכל סרטון של המעניינים.
יכול להיות שזה רק אצלי?!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה