תוסף להמרת קבצי תלת מימד [כולל MAX] - חינמי ופשוט. מצורף קישור להורדה והדרכה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש סרטון הסבר בקישור ששלחתי.
זה פשוט - נכנסים לתפריט התוספים בוחרים ביבואן אוניברסלי [אין לי כח להקליד את זה באנגלית...] ומייבאים את הקובץ שרוצים [ללחוץ כמה פעמים אישור, ואז ישנה אפשרות להגביל את מספר המצולעים]

• הוסף לסימניות
יש סרטון הסבר בקישור ששלחתי.
זה פשוט - נכנסים לתפריט התוספים בוחרים ביבואן אוניברסלי [אין לי כח להקליד את זה באנגלית...] ומייבאים את הקובץ שרוצים [ללחוץ כמה פעמים אישור, ואז ישנה אפשרות להגביל את מספר המצולעים]
לפה אני מגיעה:
אין לי סרטון....
1675872663263.png

• הוסף לסימניות
תלחצי על הכחול, זה 'מידע נוסף'. אגב כדאי לעבוד בגוגל עם תרגום אוטומטי לעברית, זה הרבה יותר קל. תבדקי בגוגל איך עושים.

• הוסף לסימניות
אגב כדאי לעבוד בגוגל עם תרגום אוטומטי לעברית, זה הרבה יותר קל. תבדקי בגוגל איך עושים.
יודעת איך עושים...
פחות אוהבת מלא זה מתרגם לא נכון. ואני מאד טובה באנגלית....
תלחצי על הכחול, זה 'מידע נוסף'. אגב כדאי לעבוד בגוגל עם תרגום אוטומטי לעברית, זה הרבה יותר קל. תבדקי בגוגל איך עושים.
ראיתי את הסרטון. לא הבנתי איך אני מתקינה את התוסף? איך אני מורידה אותו?
רואים שם רק איך משתמשים בזה...

• הוסף לסימניות
צריך להירשם לאתר, ורק אז אפשר להוריד, יש לך שם לחצן להורדה, לאחמ"כ התקנה כמו כל תוסף.
זה מאוד פשוט, תבדקי בגוגל איך מתקינים תוספים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה