תוסף לוח שנה עברי לוורדפרס

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אני מתכננת לפתח תוסף לוח שנה עברי למערכת וורדפרס.
אשמח לקבל מכם, כל מי שעובד עם WP ועלה לו הצורך הזה, אילו פיצ'רים הייתם רוצים שיהיה בתוסף כזה.

הקווים המאד כלליים שיש לי כרגע הם:
  • ממשק להוספת אירועים ללוח, כולל שם, תיאור, תאריך, תמונה, שיוך לקטגוריה מתוך רשימה, שיוך למיקום מתוך רשימה.
  • עמוד לוח אוטומטי + אפשרות להוספת הלוח באמצעות שורטקוד לפוסטים ועמודים.
  • קסטומיזציה לתצוגה: צבעים, הצג/הסתר חגים וימים מיוחדים וכדו' - אשמח לרעיונות נוספים.
תודה לכולם מראש

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אני מתכננת לפתח תוסף לוח שנה עברי למערכת וורדפרס.
אשמח לקבל מכם, כל מי שעובד עם WP ועלה לו הצורך הזה, אילו פיצ'רים הייתם רוצים שיהיה בתוסף כזה.

הקווים המאד כלליים שיש לי כרגע הם:
  • ממשק להוספת אירועים ללוח, כולל שם, תיאור, תאריך, תמונה, שיוך לקטגוריה מתוך רשימה, שיוך למיקום מתוך רשימה.
  • עמוד לוח אוטומטי + אפשרות להוספת הלוח באמצעות שורטקוד לפוסטים ועמודים.
  • קסטומיזציה לתצוגה: צבעים, הצג/הסתר חגים וימים מיוחדים וכדו' - אשמח לרעיונות נוספים.
תודה לכולם מראש

יצא מזה משהו בסוף?

• הוסף לסימניות
גם מתעניין אם יצא מזה משהו

• הוסף לסימניות
לא הגעתי לזה עדיין.
רוצים לפרט אילו פיצ'רים תרצו שיהיה בלוח?

• הוסף לסימניות
אני כרגע בונה אתר שמיועד לציבור החרדי, ואין לי אפשרות להציג לו תאריכים עבריים, מה שמאד פוגם בחוויה...
אני צריכה שהיומן פשוט ישנה את התאריכים הבסיסיים של וורדפרס, כדי שהבסיס יהיה לוח עברי ולא משהו שאני יצטרך להגדיר בכל טופס מחדש, שיהיה דינמי.

יאלה מחכה....

• הוסף לסימניות
היי
גם מחכה לתוסף ...

• הוסף לסימניות
חיפשתי בנרות. תוסף booking בעל תאריך עברי.
לצערי לא מצאתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה