תוסף לכרום המאפשר לפתוח 2 כתובות ג'ימייל

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצאתי קישור בעניין כאן בפורום אבל הוא לא נפתח.
אני מחפשת אפשרות לפתוח שתי כתובות ג'ימייל בשתי כרטיסיות שונות בעת ובעונה אחת.
הבנתי שיש תוסף לכרום. מישהו יודע בקשר לזה?
אם כן מה הקישור להורדה?
ואולי יש אפשרות להעלאת הקובץ לפורום (נתיב ושות'...)
או האם ישנה דרך אחרת?

אשמח להחכים בעניין
תודה

• הוסף לסימניות
לג'מייל יש פתרונות לזה.

בהנחה שיש לך כתובת ראשית וכתובת משנית, גשי לחשבון המשני, בהגדרות - חשבונות וייבוא - הענק גישה לחשבונך.
תוסיפי שם את הכתובת של התיבה הראשית.
התחברי לחשבון הראשי, תהיה לך שם הודעה מג'מייל עם קישור ללחוץ עליו כדי לאשר.
אחרי האישור יופיע לך בסרגל הראשי של ג'מייל בתפריט שנפתח עם השם שלך - החלפ חשבון, ושם יופיע לך החשבון המשני.

אפשרות שניה:
בהגדרות חשבון של גוגל, ניתן לאפשר כניסה במקביל לכמה משתמשים של גוגל, בלי חובה להתנתק.

• הוסף לסימניות
תודה.

אני רוצה שתוך כדי עבודתי השוטפת יהיו פתוחות לי שתי כרטיסיות, לא מעוניינת להלחיף ביניהן.

לכן אני חושבת שזה מתאים לי:

נכתב ע"י נפוליאון;570003:
אפשרות שניה:
בהגדרות חשבון של גוגל, ניתן לאפשר כניסה במקביל לכמה משתמשים של גוגל, בלי חובה להתנתק.

רק אפשר לדעת בדיוק באיזה תפריט זה נמצא?

שוב, תודה.

• הוסף לסימניות
האפשרות הראשונה גם מתאימה לך, היא חוסכת ממך להקליד פעמיים שם וסיסמה.

אני מניח שאת משתמשת בממשק בעברית, אחליף שפה ואעלה צילומי מסכים.

• הוסף לסימניות
אני חוששת שאינך מבין. :(
אני רוצה שבכל בוקר עת אני מתיישבת על המחשב, אפתח שתי כרטיסיות חדשות ובכל אחת תוצג אחת מתיבות המייל.
ברצוני לשלוח ולבדוק מיילים בו זמנית משתי התיבות גם יחד.

תודה על העזרה!!

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שאם אתם נכנסים לחשבון נוסף ע"י הרשאה, שני הכתובות נרשמות בכל הודעה שתשלחו.

• הוסף לסימניות
הבנתי, אני משתמש בכזו תצורה.

בתמונה הראשונה יש את התפריט בלחיצה על החלף חשבון נפתחת רשימה של התיבות הנוספות, ולחיצה עליהם פותחת בטאב חדש את התיבה.
שתי תיבות הדואר פתוחות במקביל ללא הפרעה.

התמונה השניה מציגה היכן לאפשר לחשבון הגוגל שלכם להיפתח במקביל עם חשונות גוגל אחרים, צריך לשנות לON בשתי החשבונות.
מגיעים לזה בלחיצה על הגדרות חשבון בתפריט המוצג בתמונה הראשונה.

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 28.6 · צפיות: 8
  • 2.PNG
    KB 31.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;570057:
קחו בחשבון שאם אתם נכנסים לחשבון נוסף ע"י הרשאה, שני הכתובות נרשמות בכל הודעה שתשלחו.

צודק, לא ידעתי.

האפשרות השניה עדיפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפוליאון;570063:
צודק, לא ידעתי.

האפשרות השניה עדיפה.

אם אני לא טועה, זה נכון גם לאפשרות השניה.

• הוסף לסימניות
בלחיצה החלף חשבון נפתח התפריט הבא.

קבצים מצורפים

• 3.png
    KB 10 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
וכשאתה שולח הודעה מחשבון מואצל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;570072:
וכשאתה שולח הודעה מחשבון מואצל?

כתבתי שאתה צודק.
החשבון הראשון לא מואצל. וממנו לא רואים את הכתובת הראשית.

• הוסף לסימניות
נפוליאוןן, איך אתה מצליח להכנס ליותר משלוש?

אני משתמשת באופציה הזו- עד שלוש חשבונות בו זמנית, הוא לא מסכים לי יותר.
ואם הבנתי אתכם נכון- לא כותב לי כלום לגבו הכתובת השניה. ז"א אני יכולה לשלוח מכל כתובת בלי איזכור לכתובת שפתוחה ג"כ.

• הוסף לסימניות
תכל'ס

יש אפשרות לפתוח חשבון בלי שהחשבון השני - הראשי - יופיע בהודעות שאשלח, כאילו הוא נשלח ממקום אחר לגמרי?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התשובות ובפרט לנפוליאון על ההשקעה.
הסתדרתי ב"ה. תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;570169:
נפוליאוןן, איך אתה מצליח להכנס ליותר משלוש?

אני משתמשת באופציה הזו- עד שלוש חשבונות בו זמנית, הוא לא מסכים לי יותר.
ואם הבנתי אתכם נכון- לא כותב לי כלום לגבו הכתובת השניה. ז"א אני יכולה לשלוח מכל כתובת בלי איזכור לכתובת שפתוחה ג"כ.

בחלק מהחשבונות כתוב (מואצל), לכן אני יכול יותר. הסברתי כאן כיצד להשתמש בזה.
אבל יש חסרון בזה, שאם תשלחי הודעה בחיבור זה, יופיע בהודעה נשלח ע"י הכתובת הראשית שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gutman09;570197:
יש אפשרות לפתוח חשבון בלי שהחשבון השני - הראשי - יופיע בהודעות שאשלח, כאילו הוא נשלח ממקום אחר לגמרי?

כן.
attachment.php

הגדרות חשבון - יפתח המסך הבא:
attachment.php

לשנות את המסומן לON.
ואח"כ החלף חשבון
attachment.php

ואח"כ - היכנס לחשבון אחר
attachment.php

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה