תוסף לכרום ABP

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים מופיע לי במחשב סימון של תוסף לכרום ABP ,
עד היום לא היה לי את זה.
קודם כל, מה זה התוסף הזה? איך הוא הגיע אלי פתאום?

דבר שני, רציתי להסיר אותו ואני לא יכולה-אין סימן של מחיקה בהגדרות.

בדיוק נתקלתי בכתבה שאם יש תוסף שאין לו אפשרות מחיקה זה וירוס.
האם נכון הדבר?
ואם כן, מה אני עושה עכשיו?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
זה נשמע תוסף לחסימת פרסומות.
תוסף מוכר.

• הוסף לסימניות
תוסף מוכר וחשוב - לחסימת פרסומות...

אפשר בטח להסיר אותו בהגדרות > כלים נוספים > הרחבות

• הוסף לסימניות
אז זהו, שלא.
אי אפשר להסיר אותו..
מה עושים??
(אין אפשרות לבטל את המופעל ואין אופציית מחיקה...)

קבצים מצורפים

• תוסף.PNG
    KB 22.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
זה עצמו לא וירוס (גוגל כותבים שזה אותו חוסם פרסומות מוכר, והוא בשימוש ע"י מעל 50 מיליון בני אדם), אבל כל תוסף שרשום עליו שהוא מנוהל, הכוונה שהוא הותקן ע"י תוכנה אחרת, כנראה התקנת לאחרונה תוכנה שמתקינה איתה עוד כמה 'מתנות'.
ראשית, יש לסרוק עם אנטי וירוס, מלוורבייטס, ניתן להוריד מכאן:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/86124881/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%99%D7%98%D7%A1/mbam-setup-2.1.4.1018.exe

http://malwaretips.com/blogs/this-extension-is-managed-and-cannot-be-removed-or-disabled-removal/

• הוסף לסימניות
או להסיר את הכרום ולהתקין מחדש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה