תוסף מבצעים ל woocommerce

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תוסף לwoocommerce
שבקנית X מוצרים יש לך Y% הנחה.

למשהו יש המלצה?

• הוסף לסימניות
אז התקנתי וזה באמת מה שחיפשתי.

אבל זה נותן לי את אפשרות ההנחה רק לאותו המוצר, אני רוצה את אפשרות ההנחה לכל המוצרים שבקטגוריה X

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1327900:
חינמי אך מוגבל למספר פריטים ממוצר מסוים
לכן הבאתי את התוסף השני

• הוסף לסימניות
לגבי התוסף השני, התנסית איתו?
כי יש לי שאלה קצת מורכבת.

הלקוח מבקש הנחה של 20% בקניית 3 פריטים מקטגוריה מסוימת.
אבל אני לא רוצה שתהיה לי את אותה הנחה גם בקניית 4 או 5 פריטים, אלא רק ב 6 וכן הלאה.

האם התוסף הזה ייתן לי מענה?
(יש מושג של לקנות תוסף ולהתחרט אח"כ?)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
dem
קניתי את התוסף, והוא אכן מעולה.

אבל יש לי בעיה מסוימת, אולי יש לך רעיון איך להתגבר עליה.

בקניית 3 מוצרים העלות 40 לפריט במקום 50. וזה יופי :)

אבל בקניית 4 מוצרים, אמור לעלות לך 120+50 (ז"א, יש הנחה על שלושת המוצרים הראשונים, ועל הרביעי וכן על החמישי אין הנחה)

אז הגדרתי את זה שיש לך 4 מוצרים יש לך 15% הנחה, והסכום הכולל בסל אכן 170 ש"ח.

אבל ללקוח זה מוזר, הוא לא מבין למה כל מוצר נהיה פתאום 42.15 ש"ח.

מה דעתך?

• הוסף לסימניות
הי נעמי,
אני לא מספיק מכירה את התוסף בשביל להגיד לך אם יש הגדרה כזו.
מה שכן, נראה לי שקצת css יספיק בשביל להוריד את המחיר לאחר הנחה לכל מוצר ע״י display:none ולהוריד את הקו שמוחק את המחיר המקורי. כך תשאר רק ההנחה של הקופה.

• הוסף לסימניות
רעיון ממש טוב.
אני אנסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה