אתי פרידלנדר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לא קשור להתבגרות
נתתי גם לבת 16 מפותחת
נתתי גם לבת 16 מפותחת
1. בהתאם לגילואני תמיד מבררת כמה נקודות חשובות:
1. האם הילד ישן מספיק שעות ו ישן ברצף?
2. נוטל רטלין או תחליפיו?
3. נולד בואקום?
4. האם אוכל רגיל?
5. שללתם רגישות לגלוטן?
ויטמין D עוזר לספיגה של הסידן בגוףויטמין d עוזר לגבוהה?
הייתי שמחה מאד לשמוע מניסיון כמובן, מה עוד יכול להועיל לילדים נמוכים.
האבא נמוך, אני גבהתי לגובה ממוצע רק בגיל 15-16 הבנות נמוכות ממש ואני מפחדת להכניס אותן ללופ של- אתן נמוכות...
עד עכשיו בכלל לא דיברו בנושא, בזמן האחרון הן שמו לב להיותן נמוכות יותר.
בקיצור מחפשת משהו עדין אך יעל...
תודה רבה מראש!!
המוצר ה"טבעי" מה"פירות האדומים" - הוא מוצר שמעודד הפרשת הורמוניםזה לא הורמונים
מוצר מפרות אדומים+ חומצה אמינו שנקרא L ארגנין
הזוי 7 מנות 90 ש"ח ועוד 40 למשלוח. כ20 ש"ח ליום.אולי הכוונה לזה:
![]()
Pro up פורמולה להעשרה תזונתית אצל ילדים נמוכי קומה
Pro Up הינה פורמולה ייחודית המהווה העשרה תזונתית אשר נבדקה מחקרית בילדים עם עיכוב בגדילה בגילאי 3-9 שנים במכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים בישראל.hadassa.co.il
בורא עולם יצר את ההורמונים לתקפידםהמוצר ה"טבעי" מה"פירות האדומים" - הוא מוצר שמעודד הפרשת הורמונים
בין השאר מעודד את הפרשת הורמון הגדילה
"על הדרך" הוא מעודד הפרשת הורמונים כמו טסטסטורון
@אתי פרידלנדרחושבת שכדאי שתלכי איתו לאוסטאופט
הבנתי מדבריך שאוכל בכמויות קטנות
אני פגשתי 2 חברות שאמרו שיש להן מעל הנורמה.ברור שחובה ויטמין D
עוד יותר- אני לא נפגשתי עם משהו עם עודף ויטמין D
חוסר - הרבה יש
יש בדברייך סתירה פנימיתבורא עולם יצר את ההורמונים לתקפידם
והם משתחררים לפיהצורך והזמן
הפחד מהטסטוסרון שישתחרר תרם זמרו-
ומה עם אנטי אייג'נג
ומה עם מלטונין
מכיוון שזה טבעי השחרור לא בכפיה אלא בצורה טבעית ומאוזנת
חקרנו בנושא עם בעלי מקצוע - אין בכלל קשר לחשש שבחור או בחורה "יתפתחו
לפני הזמן/ מהר
בורא עולם יצר את ההורמונים לתפקידםבורא עולם יצר את ההורמונים לתקפידם
והם משתחררים לפיהצורך והזמן
הפחד מהטסטוסרון שישתחרר תרם זמרו-
ומה עם אנטי אייג'נג
ומה עם מלטונין
מכיוון שזה טבעי השחרור לא בכפיה אלא בצורה טבעית ומאוזנת
חקרנו בנושא עם בעלי מקצוע - אין בכלל קשר לחשש שבחור או בחורה "יתפתחו
לפני הזמן/ מהר
במקרים כאלו הולכים לקבל אותו באופן סינתטינכון בורא עולם ...
אבל לפעמים יש סיבות שהורמון לא משתחרר
הייתי מתיחסת לזה מהכיוון של , איך אפשר לעזור לה להרגיש "גבוה" עם עצמה.מה אפשר לעזר לבחורה בת 18 לגבוה היא בגובה מטר שישים ואחת והיא רוצה עוד לגבוה איזה תוסף תזונה אתן ממליצות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים