תוספות להקפאה

• הוסף לסימניות
איזה תוספות לארוחה ניתן להכין/לבשל ולהקפיא אח"כ ?

• הוסף לסימניות
בורגול
אורז
שעועית צהובה ברוטב עגבניות
כרוב מאודה
הכל אפשר להקפיא - חוץ מתוספות עם תפו"א

• הוסף לסימניות
איך אתן מקפיאות אורז? פסטות?

יותר נכון - איך אתן מפשירות, זה עובר הרתחה נוספת?
עד כמה שידוע לי אורז ופסטות מאבדים את מרקמם בהקפאה

• הוסף לסימניות
אני מפשירה אורז או במקרוגל,
או שמה את השקית בתוך המרק ומרתיחה ביחד.

מרק כדאי לשים בסיר, להוסיף קצת מים ולהרתיח לאחר ההקפאה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לישראלה:

אני מפשירה את כל העיקריות והתוספות במיקרו
מרקים רק בסיר - אחרת עלול לאבד את המרקם ו/להחמיץ

• הוסף לסימניות
מרקים אור להרתיח רק עד לנקודה שלפני רתיחה

• הוסף לסימניות
כרוב מאודה-מחלקת לאריזות .בבוא העת מגוונת בצורות שונות.כרוב-בצל-פסטות
כרוב-בעגבניות -מרקים ועוד.
פלפל ממולא- רתיחה עדינה בסיר.
חציל מטוגן ברסק עגבניות -כנ"ל
פשטידות-כנ"ל
פסטות,אכן משהו קטנטן שונה מהמרקם הרגיל[רק לבעלי אף ארוךךךךךך ומחודד;)]

חזות עוף מתובלים ומקומחים [לשניצל/ממולאים/פרגיות] זה על זה ארוז פרפקט מוכן לשליפה
היישר לשמן המבעבע.

עועפות מתובלים במשרה ועודועוד
די ,מתחילה לרייר...

• הוסף לסימניות
שימי את הפסטה הקפואה במסננת וצקי עליה מים רותחים. היא מפשירה באותו הרגע. המרקם כמעט לא משתנה. קרדיט: אמא שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;921146:
שימי את הפסטה הקפואה במסננת וצקי עליה מים רותחים. היא מפשירה באותו הרגע. המרקם כמעט לא משתנה. קרדיט: אמא שלי.

רק שאלה, בשביל מה להקפיא פסטה, להפשיר זה בערך אותו זמן כמו להכין חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;921610:
רק שאלה, בשביל מה להקפיא פסטה, להפשיר זה בערך אותו זמן כמו להכין חדש.
לא נ[FONT=&quot]כון ולא מדויק, השאלה היא באיזו [/FONT][FONT=&quot]כמות את משתמשת. [/FONT][FONT=&quot][/FONT]

• הוסף לסימניות
הקפאתי אורז, ויצא מעולה!!!

נכתב ע"י סטאזרית;920393:
בורגול
אורז
שעועית צהובה ברוטב עגבניות
כרוב מאודה
הכל אפשר להקפיא - חוץ מתוספות עם תפו"א

תודה על העצה.

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שכן אפשר להקפיא בתפו"א
זה קוגל תפו"א - נשאר מעולה!

• הוסף לסימניות
כדאי לדעת: כל אוכל שמקפיאים ורוצים שישאר בטעם שלו ולא יקבל טעמים/ריחות של שאר חברי הפריזר, יש לארוז כל מאכל ב3-4 שקיות ולקשור אותם טוב.
ומומלץ מאוד להפשיר את האוכל עם אחת השקיות בתוך סיר עם מים-כך שהאוכל לא עובר בישול נוסף וגם יוצא יותר קרוב למצב הטרי המקורי יותר משאר אופני החימום (מיקרוגל, למשל ממש מקלקל את הטעם והטריות.)
(אף פעם לא ניסיתי להקפיא פסטות-כך שאין לי מושג איך שזה הולך)
שניצלים מומלץ לחמם במחבת על נייר פרגמנט או בתוך טוסט-יוצא ממש ממש טרי וטעים!!!
בתאבון לכולכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה