תוספות למטבח.

• פותח הנושא IT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכן
היתה לנו בדירה יחדית דיור וכרגע איחדנו אותה לדירה
בשטח היחידה יהיו הסלון והמטבח שלנו.
ע"מ לחסוך בעלויות למינימום,
כרגע רק מעבירים את המטבח ושברנו קיר גבס.

העברנו את המטבח שהיה לנו כולל השיש אל המקום שהיה בעבר המטבח של היחידה.
הגודל די התאים.אם כי נשאר לי עוד מקום ורוצה להוסיף עוד למטבח.
חשבתי להוסיף מזווה גבוה רוחב 60 וארון מעל המקרר. ואולי ארונות מעל הקלפות על הקיר הזה.

בצד השני הקלפה כבר לא מתאימה באורך אולי נכון להוסיף עוד אחת לידה?

וגם נשאר לי נישה של 25 ס"מ. מקווה שאמצע פח מתאים לדחוף שם

מצרפת תמונות של המטבח במיקומו הקודם.וכן שרטוט בערך של השטח החדש

שאר השטח נשאר לסלון.

אשמח לשמוע,
האם להוסיף צבע בגבוהים? איזה?
קרמיקות מה כדאי?
אולי רעיון איפה לדחוף אי קטן לארוחת ערב לילדים כזה.
האם יש פח שיכנס לנישה כזו בסוף
או סתם הצעות לשיפור.

תודה!!!

קבצים מצורפים

• תוכנית מטבח.png
    תוכנית מטבח.png
    KB 11.7 · צפיות: 152
  • IMG_4409.JPG
    IMG_4409.JPG
    2.1 MB · צפיות: 158
  • IMG_4412.JPG
    IMG_4412.JPG
    2.7 MB · צפיות: 151
  • IMG_4414.JPG
    IMG_4414.JPG
    2.6 MB · צפיות: 144
  • IMG_4411.JPG
    IMG_4411.JPG
    2.5 MB · צפיות: 143
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי שווה לכם לסגור את זה לחדר ולמצוא מקום אחר בבית לסלון, לא אמור להיות עלויות גבוהות וגם לא מדובר בשטח גדול מיד לחדר שינה

• הוסף לסימניות
אולי שווה לכם לסגור את זה לחדר ולמצוא מקום אחר בבית לסלון, לא אמור להיות עלויות גבוהות וגם לא מדובר בשטח גדול מיד לחדר שינה
תודה. אבל אין אופציה אחרת זה אמור להיות הסלון.
הבית מחולק באמצע עם מסדרון ארוך ולא רלוונטי לעשות סלון בצד השני.

• הוסף לסימניות
אם יש אפשרות להעביר את הדלת של חדר הרחצה, או אם זה לא שימושי פשוט לא להשתמש עם זה לחדר רחצה אלא למחסן.

• הוסף לסימניות
נכון,
אבל בנוגע למטבח יש הצעות?

• הוסף לסימניות
בקשר לפח,
אחת הלקוחות שלי חיפשה הרבה פח בכזה גודל, בסוף התפשרה על סל כביסה צר ורחב, 22*45 נראה לי,
אומרת שמתפקד מצוין ומכיל המון.
רק שאצלה הפח בתוך מגירה כך שאין משמעות לכך שזה סל כביסה ולכן המכסה מחורר....

• הוסף לסימניות
אולי את יכולה להוסיף שם ארון צר שבתחתיתו פח בגובה השיש לעשות תריס למיקסר ומעל סתם ארון לאחסון, את הקלפה בודאי אפשר להאריך, אבל אני לא רואה כאן מקום לסלון, נראה לי ששווה להרוס את האמבטיה ולהוסיף מקום לסלון, אולי תעלי תוכנית של כל הדירה זה נותן יותר נתונים

• הוסף לסימניות
יתכן שבשלב ב' נוריד את האמבטיה. כרגע היא נשארת. אבל זה לא ממש קשור לעיצוב של המטבח
מה מציעים לגבי הארונות הגבוהים קרמיקות? לשלב צבע ? יש המלצות על נגר שעושה תוספות כאלה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי מוסיפה צבע, או בקלאפות החדשות, או בחיפוי החדש, בברזים בידיות וכו'
זה יכול להקפיץ לך את המטבח בצורה משמעותית, כדאי לתת לזה עכשיו יחס ולהנות אח"כ שנים....
מה ומי? תלוי מה את אוהבת, איזה סגנון.
מכיוון שהמטבח הוא לבן, את די חופשיה לבחור מה שבא לך...
לגבי האי, תלוי עד כמה תרצו לגלוש לסלון, שנראה גם ככה קצת קטן.

• הוסף לסימניות
חושבת להוסיף גבוהים בצבע עץ. האם יש המלצה לפורמייקה יפה נגיד בצבע אלון? או שתמיד יראו שזה פורמיקה ועדיף כבר לזרום על משהו אחר. מתקמצנת להשקיע בפולימר.

• הוסף לסימניות
הי, מעלה לכן תוכנית של התוספת למטבח אשמח לשמוע חוות דעת וכן המלצה לפורמיקה בצבע עץ .
אולי יש המלצה גם לנגר טוב?

קבצים מצורפים

• הדמיה 3.jpg
    הדמיה 3.jpg
    KB 113.1 · צפיות: 48
  • הדמיה 4.jpg
    הדמיה 4.jpg
    KB 78.5 · צפיות: 50

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה