תוספים למייל בג'מייל

• הוסף לסימניות
Rapportive – חושף את פרטי הקשר של האדם האחר
Boomerang – מאפשר לכם לקבל תזכורת אם לא השיבו למייל שלכם, ולתזמן אימיילים מראש.

לשימושכם היעיל.

ו...אם מישהו הצליח להוסיף זאת - אולי יואיל להסביר כיצד ניתן להוסיף זאת לinternet ex.8 בלא צורך להזדקק לגוגל כרום?​

• הוסף לסימניות
אפשר קישור איפה מוסיפים את התוסף לכרום שמהבהב כמה הודעות חדשות (בצורת מעטפה) זה היה לי ונעלם יום אחד ואניחסומה אין לי אפשרות לבדוק איפה מביאים את זה שוב.
תודה

• הוסף לסימניות
שאלת השאלות:
לתת גישה לתוך החשבון וכו' למשהו חיצוני?
לא יודע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;716793:
אפשר קישור איפה מוסיפים את התוסף לכרום שמהבהב כמה הודעות חדשות (בצורת מעטפה) זה היה לי ונעלם יום אחד ואניחסומה אין לי אפשרות לבדוק איפה מביאים את זה שוב.
תודה

את מתכוונת לחלון קופץ כל פעם שמגיע הודעה?
את זה עושים ב:הגדרות<כללי- הודעות שולחן עבודה (עובד רק עם כרום)

ואם את מתכונת לסמל למעלה בכרטיסיה- מוסיפים את זה בחלונית LAB ( הופכים לאנגלית וכו....)
לא זוכרת איך קוראים לזה.

ואם לא התכונת לאילו- מענין אותי למה כן, תארי אותו יותר טוב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה