מידע שימושי תוספי תזונה להקלת הצום, יש הבדל בין האריזות השונות?

• הוסף לסימניות
מניקות / הריון / רגיל??
או שמדובר בתרגיל לקידום מכירות??

• הוסף לסימניות
אני יודע על חברה שבעבר שיווקה כמה סוגים ואח"כ התחילה לשווק מוצר אחד לכולם לא יודע אם יש קשר?

• הוסף לסימניות
לנו התוספים האלה רק עשו רע. בדוק. (כלומר כמה צומות שאם נטלנו או לא- היה הבדל לרעת התוסף)

• הוסף לסימניות
מותר בשבת לקחת את הכדורים האלו?

• הוסף לסימניות
זה אותם צמחים בריכוזים שונים (בכדורים)
יש הבדלים קלים ברכיבים בין החברות
לא יקרה אסון אם בחור יקח את הורוד מקסימום יהיה יותר חזק...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לנו התוספים האלה רק עשו רע. בדוק. (כלומר כמה צומות שאם נטלנו או לא- היה הבדל לרעת התוסף)
אפשר דוגמא מה זה עשה רע? האם לקחתם לפי ההוראות?
יש תופעה שלא שותים או מתכוננים לצום רק לוקחים תכדורים לפני התחלת הצום וזה באמת עושה רע..

• הוסף לסימניות
אפשר דוגמא מה זה עשה רע? האם לקחתם לפי ההוראות?
יש תופעה שלא שותים או מתכוננים לצום רק לוקחים תכדורים לפני התחלת הצום וזה באמת עושה רע..
התכוננו לצום לפי כל הכללים המחמירים..
לי זה גרם להקיא די מיד (לא מסיבות הורמונליות....)
ובעלי בצומות שלקח הרגיש יותר זוועה. (הוא צם מאד קשה, כולל הקאות וסף עילפון.)

• הוסף לסימניות

קלי צום וכו' זה נקרא תוספי תזונה?
בתשעה באב שעבר לא לקחתי כלום ונאלצתי לשבור את הצום, לצערי :(
וזה מאוד עזר לי ביום כיפור!!! ממליצה
[הייתי בשליש הראשון]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה