תוספת ברזל לפעוט - איזה? דחוף

• הוסף לסימניות
החלטתי לקחת את הענינים איתו לידיים, יש לו 10.9 ותאבון באדמה, ושינה כמו עלה נידף.
נתתי לו בתקופה האחרונה לא סדיר בכלל לצערי את הפריפל אבל עושה לו עצירות
אני רוצה לנסות להתמיד חודש ולקוות בע"ה לראות שיפור במהרה
האם כדאי טבעי? אם כן איזה? בחנות טבע ליד הבית ראיתי פלורויטל, שמאד המליצו לי עליו, אבל ההכשר שלו חתם סופר פתח תקוה לא מקובל עלי. יש משהו בהכשר הבד"ץ שכן מועיל? הבנתי מבעלת החנות שהם לא מתקרבים לרמה.
ראיתי גם את הספאטון, הבנתי שטעמו כמו ברזל אמיתי.
מי יכול להחכימנו בקבשה?

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לתת נוזלי מבית טבע, פלורדיקס / פלורויטל, מבית סלוס -

כמו מיץ, הילד מאד אהב ותוך כשבוע הוא לא מפסיק לאכול, ב"ה!
זה אחרי שניסיתי כמה סוגי טיפות והוא לא הסכים בשום אופן לקחת.
רק עכשיו ראיתי שלא רצית את ההכשר, שווה לך לשאול יש בכשרויות כאלו שעונים לגבי תרופות מה רמת ההכשר, מנסיוןסזה שווה.

• הוסף לסימניות
אקמול כשאת לוקחת, את גם שואלת על הכשר?
אין על פלורויטל או ספאטון.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא כמו אקמול! אקמול הוא תרופה כימיקלית וזה מכיל הרבה מוצרים טבעיים!

• הוסף לסימניות
ספאטון מעולה
שימי בתוך בקבוק מיץ והוא לא ירגיש

• הוסף לסימניות
הספאטון בדץ מנצסטר ויותר מתאים לי מבחינה זו, יש למשהי נסיון לפעוט איתו?

• הוסף לסימניות
ספאטון מעולה, לא התנסתי על ילד אבל העלה לי את הברזל במהירות ובלי תופעות לוואי.

• הוסף לסימניות
מעולה ביותר מומלץ מנסיון.אפשר לשתות כמו שלוק או לערבב עם מיץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה