אופיס 365 תוספת דפים ריקים במיזוג דואר

• פותח הנושא tkh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחרונה, כאשר אני ממזג דואר בוורד (מכתבים) למסמכים נפרדים או להדפסה, הוא מכניס דף ריק בין דף לדף.
למעשה כאשר הוורד מציג את הקובץ הממוזג, לא רואים בו דפים ריקים בין דף לדף, אבל בשורת הסטטוס הוא מראה מספר כפול של דפים, וכן בהדפסה יוצא דף ריק בין דף לדף.
כרגע אני מדפיס "דפים לא זוגיים", אבל מעוניין לפתור את הבעיה, ולהבין כיצד היא נוצרה.

בתודה.

• הוסף לסימניות
בדוק בתצוגה רגילה (Draft) מה יש בין העמודים.
אם יש שם Section Break - Odd Page, בחר הכל, ובPage Setup בלשונית Layout הגדר Section start: Continuous.

• הוסף לסימניות
(אצלי הוורד בעברית)
יש שם מעבר מקטע עמוד חדש.
אגב, את המעבר שותל הוורד כהפרדה בין מכתב למכתב, בשעת המיזוג, ואינו קיים במסמך המקורי.

כהשערה בלבד: האם יש קשר למדפסת, בגלל האפשרות להדפיס דו צידי, הוא שותל דף ריק כדי שכל מכתב יצא על דף נפרד???

• הוסף לסימניות
לאחרונה, כאשר אני ממזג דואר בוורד (מכתבים) למסמכים נפרדים או להדפסה, הוא מכניס דף ריק בין דף לדף.
למעשה כאשר הוורד מציג את הקובץ הממוזג, לא רואים בו דפים ריקים בין דף לדף, אבל בשורת הסטטוס הוא מראה מספר כפול של דפים, וכן בהדפסה יוצא דף ריק בין דף לדף.
כרגע אני מדפיס "דפים לא זוגיים", אבל מעוניין לפתור את הבעיה, ולהבין כיצד היא נוצרה.

בתודה.
יש לי גם את הבעיה הזו
מישהו יודע על פיתרון לזה בוורד?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה