מידע שימושי 'תוספת - טבעית' למחלה הארורה מהגאון הרב מאיר מאזוז שליט''א

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בכל מקרה כנראה שמדובר כאן על תוספי תזונה המשפרים את יכולת הגוף להתמודד עם המחלה ולא על תרופה המביאה לריפוי מחלט במקום התרופות הקונבנציונליות.
אין לי בעיה עם תוספי תזונה, או תזונה נכונה באופן כללי. להפך, אני דווקא מנסה ללמוד כעת כמה שיותר, וליישם.
יש לי בעיה עם טיעונים שנשמעים כמו קונספירציה, בזמן שאותה טענה (כסף) יכולה להיות נכונה גם לגבי כל מיני "מרפאים" טבעוניים או אלטרנטיביים.

• הוסף לסימניות
תוספי תזונה וטיפולים אלטרנטיביים הם כתוספת לטיפולן הקונבנציונאלי. לא במקום.
מי שמטפל רק בהם הוא פושע בעצמו. במחילה.

המצב היחיד שהגיוני ונכון לטפל רק בהם זה כאשר הרפואה הקונבנציונאלית מיצתה את עצמה [גם אם זה בשילוב טבעוני].

ויבואו עכשיו הטבעוניים ו @סימפטי בראשם ויצטטו מהרשת מליון דברים קשורים ובעיקר שלא.

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה עם תוספי תזונה, או תזונה נכונה באופן כללי. להפך, אני דווקא מנסה ללמוד כעת כמה שיותר, וליישם.
יש לי בעיה עם טיעונים שנשמעים כמו קונספירציה, בזמן שאותה טענה (כסף) יכולה להיות נכונה גם לגבי כל מיני "מרפאים" טבעוניים או אלטרנטיביים.

מבינה את הבעיה, אך תסכימי שאי אפשר להשוות עשרות שנות מחקר ופיתוח ליצירת תרכובת צימחית כלשהי.
מעולם לא עברה תרופה טבעונית כלשהי את המסע אל המדף כמו התרופות הקונבנציונליות.

ולא אמורים להיות מניעים אפלים. מספיק שאין עידוד בצורה של מענקי מחקר ופיתוח כמו שיש לתרופות הקונבנציונליות בשביל לגדוע מאמצים בכיוון הזה.

• הוסף לסימניות
מבינה את הבעיה, אך תסכימי שאי אפשר להשוות עשרות שנות מחקר ופיתוח ליצירת תרכובת צימחית כלשהי.

ולא אמורים להיות מניעים אפלים. מספיק שאין עידוד בצורה של מענקי מחקר ופיתוח כמו שיש לתרופות הקונבנציונליות בשביל לגדוע מאמצים בכיוון הזה.
לא כ"כ מבינה את הטענה הזו.
עושים המון מחקרים.
לא כל המחקרים מתמקדים בתרופות כימיות ובתרכובות סינטטיות בדווקא.
אני בהחלט מאמינה שחוקרים גם השפעות של תוספי תזונה (ידוע לי, למשל, על מחקר כזה בשניידר, על תוסף תזונה לגדילה) או שיטות תזונה או חומרים טבעיים שונים.

• הוסף לסימניות
אולי גם אסור לפרסם שתזונה טבעונית עוזר למלות לב כדי שאנשים לא ימנעו מניתוחים וצינטורים
וגם לא לפרסם שקנאביס עוזר לאפילפסיה כדי שאנשים לא ימנעו מלקחת תרופות
וכן לא לפרסם שויטאמין סי ודי יכול לעזור נגד שפעת וסטרפ כדי שאנשים לא ימנעו מלקחת חיסון ואנטיביוטיקה
וכן הלאה וכן הלאה
מי בכלל משווה שפעת וסטרפ לסרטן????

ל-2 הראשונים יש טיפול קונבנציונאלי שהוכח כיעיל ומרפא בס"ד את 99% מהחולים וגם אין לו תופעות לוואי חריפות כמו הכימו...

ולכן בד"כ אנשים לוקחים אנטיביוטיקה וכד'
ומי אמר באמת שמי שמתנזר מכל מה שיש לרפואה להציע הוא באמת נוהג נכון?
אני מכירה כמה וכמה עם סטרפ\שפעת שלא לקחו אנטיביוטיקה\תרופה שהרופא הורה להם
והחיידק התיישב על הלב או הכליות..
או התאשפזו בבית חולים בשל סיבוכי שפעת חריפים

ואני כותבת את כל זה, כי בד"כ אדם נורמלי לוקח את מה שהרופאים נותנים במצבים כאלה,
כי הוא מבין שויטמין סי לבד לא יעזור!!!

כנ"ל גם תזונה טבעונית. לא מכירה אף אחד עם בעיות לב, או באמצע התקף לב שאומר שטויות, נו, אני יעבור לתזונה טבעית ובריאה והכול יעבור.
אנשים מבינים שזה באמת לא יעזור משמעותית, כמו צינטור שהוכח בהמון\רוב המיקרים כיעיל.

לעומת סרטן של"ע לפעמים אנשים מיצו את מה שיש לרפואה להציע או שאינם רוצים לעבור טיפול כימי בשל התופעות לוואי הנוראות,

במצב כזה של ייאוש טוטאלי עטים על כל רעיון שרק נראה שיכול לסייע להבריא,
ואינם מודעים לכך שזה יכול להחריף ולהחמיר את המצב. וד"ל...

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מבינה את הטענה הזו.
עושים המון מחקרים.
לא כל המחקרים מתמקדים בתרופות כימיות ובתרכובות סינטטיות בדווקא.
אני בהחלט מאמינה שחוקרים גם השפעות של תוספי תזונה (ידוע לי, למשל, על מחקר כזה בשניידר, על תוסף תזונה לגדילה) או שיטות תזונה או חומרים טבעיים שונים.

שימי לב שאת מבדלת ומכנה את אותן 'תרופות' כתוספי תזונה ולא כתרופות.
כדי להפוך חומר לתרופה ולא משנה האם מקורה כימי או טבעי צריך לעבור תהליך ארוך של בידול החומר המשפיע ועל התהליך הזה אנו מדברים.
המחקרים על תוספי תזונה הן פסיק קטן במערכת.

• הוסף לסימניות
כדי להפוך חומר לתרופה ולא משנה האם מקורה כימי או טבעי צריך לעבור תהליך ארוך של בידול החומר המשפיע ועל התהליך הזה אנו מדברים.
שזה דבר מאד הגיוני, כאשר אנחנו מבדילים בין תרופה מוכחת, עם אישור, לבין משהו שהוא בגדר "המלצה בלבד".

• הוסף לסימניות
שזה דבר מאד הגיוני, כאשר אנחנו מבדילים בין תרופה מוכחת, עם אישור, לבין משהו שהוא בגדר "המלצה בלבד".

ברור ולכן כתבתי:

• הוסף לסימניות
מי בכלל משווה שפעת וסטרפ לסרטן????

ל-2 הראשונים יש טיפול קונבנציונאלי שהוכח כיעיל ומרפא בס"ד את 99% מהחולים וגם אין לו תופעות לוואי חריפות כמו הכימו...

ולכן בד"כ אנשים לוקחים אנטיביוטיקה וכד'
ומי אמר באמת שמי שמתנזר מכל מה שיש לרפואה להציע הוא באמת נוהג נכון?
אני מכירה כמה וכמה עם סטרפ\שפעת שלא לקחו אנטיביוטיקה\תרופה שהרופא הורה להם
והחיידק התיישב על הלב או הכליות..
או התאשפזו בבית חולים בשל סיבוכי שפעת חריפים

ואני כותבת את כל זה, כי בד"כ אדם נורמלי לוקח את מה שהרופאים נותנים במצבים כאלה,
כי הוא מבין שויטמין סי לבד לא יעזור!!!

כנ"ל גם תזונה טבעונית. לא מכירה אף אחד עם בעיות לב, או באמצע התקף לב שאומר שטויות, נו, אני יעבור לתזונה טבעית ובריאה והכול יעבור.
אנשים מבינים שזה באמת לא יעזור משמעותית, כמו צינטור שהוכח בהמון\רוב המיקרים כיעיל.

לעומת סרטן של"ע לפעמים אנשים מיצו את מה שיש לרפואה להציע או שאינם רוצים לעבור טיפול כימי בשל התופעות לוואי הנוראות,

במצב כזה של ייאוש טוטאלי עטים על כל רעיון שרק נראה שיכול לסייע להבריא,
ואינם מודעים לכך שזה יכול להחריף ולהחמיר את המצב. וד"ל...
יש אנשים שהגיעו למצב יאוש עם אפילפסיה, אז אסור לפרסם שקנאביס עוזר לאפילפסיה כיון שאנשים לא יקחו את התרופות? וכן יש אנשים שכל כמה זמן צריכים צינתור או ניתוח והם במצב יאוש, אז לא נציע להם תזונה שיכול לשפר מצבם?

לא חסר מחלות קשות שאנשים צריכים לקחת תרופות עם תופעות לוואי קשות, אז לא נציע להם פתרון טבעי שאולי יכול לעזור בגלל שאולי לא יקחו את התרופות בגלל שלא יכולים לסבול את התופעות לוואי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה