תודה, דווקא מתאים לי.נכתב ע"י gilag1;674070:הרבה פעמים כשאני רוצה להכין ירק שיתן לי "סטיל "לצלחת אני מכינה כמו מוקפצים
חותכת גזר לאורך
פלפלים פטריות
נבטים
קישואים לאורך דק כמו הגזר
כמובן מטגנת בצל ושום שמה סוכר אחכ מלח רוטב סויה טיפה אבקת מרק כורכום יוצא פצצה
אנ י מוסיפה לכל זה שעועית ירוקה קפואה וקצת יותר מ"קמצוץ" סוכר מאד מאד טעים עם סוכר חום.נכתב ע"י נעמי ברקאי;674081:אני עושה את זה פחות סטייל... בצל, קישואים, גזר, גמבה להקפיץ/ לאדות עם מלח, פלפל שחור וקמצוץ סוכר. יוצא מעולה...
אה-- וחזה עוף משדרג כמובן!
דבר ראשון מטגנת בצל ופרוסות שוםואז שמה סוכר מוסיפה ראשית את הירקות הקשים אחכ את הרקים ואז מטבלתנכתב ע"י אושר;674074:תודה, דווקא מתאים לי.
את כל הרשימה למעלה את מכניסה לאש אחרי הבצל והשום והתבלינים?
או קודם בצל ושום, אח"כ הירקות ואח"כ התבלינים?
זה מוקפץ זה כמו סיני ובסיני הרעיון זה מתוק חריף..נכתב ע"י mig;674156:למה סוכר בירקות מאודים??
חסר היכן שיתקע?
למתיקות אני מוסיפה בטטה.
שימי סוכרלוז.נכתב ע"י mig;674156:למה סוכר בירקות מאודים??
חסר היכן שיתקע?
למתיקות אני מוסיפה בטטה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים