תוספת כיור קטן בשירותים קטנים

• הוסף לסימניות
מה דעתכם??
אני יודעת שזה לא בתקן וגבולי ביותר...
הרגשה שלי שזה עובד.אבל לא בטוחה במאב אחוז..
מה דעתכם?? הלקוח מאוד רוצה להוסיף את הכיור ללא צורך בנישות ושבירות מחדרים סמוכים.
אני קצת מפחדת...
מסתדר או לא?
כיור רוחב 50 ס"מ ועומק 30 ס"מ .
נשמח לשמוע. תודה
(דלת תשתנה ל70 ס"מ ולא אכפת לנו שהאסלה תזוז ל35 ס"מ במקום 40 ס"מ של התקן כך שהמרווח שלה יהיה 70 ס"מ. )

ואגב, סליחה על איכות השירטוט... סקיצה של אקספורט מרויט...

קבצים מצורפים

• 10.pdf
    KB 194 · צפיות: 151
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם זה נטו להייגינה אז אין שום בעיה . לתשומת לב: רק שהתכולה קטנה וטיפות ניתזות לרצפה מבחינה אסטתית .ולגבי 70 ס"מ לשירותים זה צר וקצת לא נח ותסבירו זאת ללקוח

• הוסף לסימניות
אם זה נטו להייגינה אז אין שום בעיה . לתשומת לב: רק שהתכולה קטנה וטיפות ניתזות לרצפה מבחינה אסטתית .ולגבי 70 ס"מ לשירותים זה צר וקצת לא נח ותסבירו זאת ללקוח
את מדברת על כיור צר? הוא לא רלוונטי!
אנחנו רוצים כיור עמוק, מינימום 30 ס"מ..
70 ס"מ זה בסדר, כבר עשיתי את זה, זה לא צר. (בין 2 קירות כן אבל סתם ככה, לא. כאן זה רק הבדל של 5 ס"מ משמאל)
ואם נרחיב את השירותים ל100, ניתן מקום לאסלה+הרחבה שלפני של 70 ס"מ ואז כיור של 30 ס"מ עומק.
מה דעת המומחיות??
אגב, הלקוח קרוב משפחה כך שאין לי פחד מכך שאני עוברת על התקן אבל רוצה להיות בטוחה שזה עובד.
מחכה לעוד יועצות..
אגב נוסף-את מתקן ההדחה אנחנו מכניסים לקיר החיצוני (מאחוריו פטיו שסוגרים לחדר) לכן האסלה מתקצרת ל60 ודאי , כך שיש אורך של לפחות 100 ס"מ לפני האסלה...

• הוסף לסימניות
את מדברת על כיור צר? הוא לא רלוונטי!
אנחנו רוצים כיור עמוק, מינימום 30 ס"מ..
אני אישית לא הייתי משאירה מעבר כזה , ואם יכנס לשם בנ"א קצת רחב הוא ירגיש לא נח...

• הוסף לסימניות
זה נשמע שכיור גדול מאד חשוב ללקוח, אם כך, אז כנראה זה שווה את הצפיפות.
עניין של סדר עדיפויות, זה עובד. הכיור זה רהיט תלוי כך שיש מקום לרגליים מתחת.
לפי התקן צריך מרווח קדמי מול האסלה של 70 ס"מ, ונראה שיש את זה.

תשפרי את התחושה של הצפיפות באמצעות העיצוב, למשל: קיר מאחורי האסלה בצבע כהה יותר, עם תאורה צמודה לקיר הזה, (לא תאורה במרכז החדר!) יוצר תחושת עומק. אפשר גם נק' תאורה מעל הכיור, גם עוזר

• הוסף לסימניות
למה? למה?
לכידה.PNG

יכול לעבוד אבל עם כיור קטן יותר.
אם עומק 30- אז לא יותר מ-35-40 רוחב,
אפשר כיור 25-28, יש בהם גם דגמים מכילים יותר.
הכיור הזה ממש גדול לכזה חלל קטן.

את באמת עובדת ברוויט לשרטוט??

• הוסף לסימניות
רותי תודה.
לא יודעת , לא מוצאת את כלי החיתוך במחשב הספיציפי הזה עם הWINDOWS 10 באנגלית
איתך הסליחה...
(דווקא במחשב השני מצאתי אותו והוא כלי מדהים!!!)
לגבי רוויט-כן, משתדלת, למה לא?
אבל נעזרת פה ושם באוטוקאד לגימורים, עדיין צריכה אותו בבגאז' שלי, מקווה שבעתיד לא .
(הניקוי שלו באוטוקאד עצמו פשוט סיוט...מיליון קווים, לא מוצלח...)

ב2019 יש אפשרות לעשות שתי PATTERN לכל קיר כך שנחסכת העבודה הכפולה של הגשות בצבע אחד ותכניות מכר או עבודה בצבעים אחרים כפי שהיה עד עתה.(SHEETS)
הרוויט מגיש לבד טבלאות חומרים(SCHEDULE), רשימות (LEGEND)יש גם אפליקציות לחישובי שטחים, דינמו להעתקות פתחים מלינק רוויט, וכדו.

את מרגישה שאת לא יכולה להוציא איתו סט תכניות?? למה, סתם מעניין.. לבינתיים די הסתדרתי איתו ומה שלא תמיד יש הANNOTATE והגרפיקה המקומית ל"שקר" קצת כמו באוטוקאד. אבל עדיין לא הגשתי איתו היתרי בניה ותמ"38 כי אני לא בתחום הזה... את רואה שזה קשה??

• הוסף לסימניות
לא פרקטי בעליל
גם בגודל וגם שכיור קטן גורם לריצפה מלוכלכת...

• הוסף לסימניות
רותי תודה.
לא יודעת , לא מוצאת את כלי החיתוך במחשב הספיציפי הזה עם הWINDOWS 10 באנגלית
איתך הסליחה...
(דווקא במחשב השני מצאתי אותו והוא כלי מדהים!!!)
לגבי רוויט-כן, משתדלת, למה לא?
אבל נעזרת פה ושם באוטוקאד לגימורים, עדיין צריכה אותו בבגאז' שלי, מקווה שבעתיד לא .
(הניקוי שלו באוטוקאד עצמו פשוט סיוט...מיליון קווים, לא מוצלח...)

ב2019 יש אפשרות לעשות שתי PATTERN לכל קיר כך שנחסכת העבודה הכפולה של הגשות בצבע אחד ותכניות מכר או עבודה בצבעים אחרים כפי שהיה עד עתה.(SHEETS)
הרוויט מגיש לבד טבלאות חומרים(SCHEDULE), רשימות (LEGEND)יש גם אפליקציות לחישובי שטחים, דינמו להעתקות פתחים מלינק רוויט, וכדו.

את מרגישה שאת לא יכולה להוציא איתו סט תכניות?? למה, סתם מעניין.. לבינתיים די הסתדרתי איתו ומה שלא תמיד יש הANNOTATE והגרפיקה המקומית ל"שקר" קצת כמו באוטוקאד. אבל עדיין לא הגשתי איתו היתרי בניה ותמ"38 כי אני לא בתחום הזה... את רואה שזה קשה??
למדת את זה בקורס? או לימוד עצמי?

• הוסף לסימניות
כן, בקורס.
כותבת לך בפרטי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה