תוספת להצגת קבצי psd בסייר windows

• הוסף לסימניות
שלום לכם!
חיפשתי תוכנה המאפשרת הצגה של קבצי psd ai eps בסייר windows (לפעמים אין חשק לפתוח את אדובי ברידג'-מה גם שסייר windows הרבה יותר נוח)
מצאתי מספר תוכנות כאילו אך בכל אחת מהם חסרון אחר, אחד הוא גירסת נסיון השני מציג באופן איטי.
אתמול בזמני הפנוי חיפשתי משהו מושלם, ולאחר חיפוש מייגע מצאתי את התוספת הזו, ורציתי לשתף אתכם בה, התצוגה מהירה בדיוק כמו תמונות jepg וכו' ואין זו גירסת נסיון
(בעצם אין זו תוכנה כלל אלא הוספה לרג'סטרי)

תהנו! :)

הוראות בקובץ קראאותי

קבצים מצורפים

• מציגקבצי AI EPS PSD בסייר וינדוס.rar
    KB 131.6 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1056253:
שלום לכם!
הוראות בקובץ קראאותי
בחרו בקובץ psicon.dll וaiicon.dll ומזגו לרג'סטרי

מי יכול להסביר לפשוטי העם,
מה זה רג'סטרי? :)

• הוסף לסימניות
רבותי, איפה הצלצולים?! הריעו הריעו!

• הוסף לסימניות
רג'יסטרי (Windows Registry) הוא מערכת רישום המשמשת את מערכת ההפעלה "חלונות" לגרסאותיה השונות (מחלונות 95 ואילך), לשם רישום מאפיינים של מערכת ההפעלה עצמה ושל תוכנה וחומרה המותקנות בה, העדפות משתמש וכדומה. כל שינוי שהמשתמש עורך באמצעות לוח הבקרה או באמצעות כלי בחירת העדפות של התוכנות השונות, נרשם ברג'יסטרי.
הרג'יסטרי נועד לספק מערכת רישום מסודרת ואחידה למידע זה, כתחליף לקובצי INI ששימשו למטרה זו קודם להכנסת הרג'יסטרי למערכת ההפעלה, והתאפיינו בחוסר אחידות ניכר.
מקור: ויקיפדיה

• הוסף לסימניות
אם יש לי שם תיקיה של גירסת האדובי,
להכניס לתוך התיקיה או בחוץ?

צריך להפעיל מחדש את המחשב, כדי לראות את התוצאות התצוגה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1056378:
רג'יסטרי (Windows Registry) הוא מערכת רישום המשמשת את מערכת ההפעלה "חלונות" לגרסאותיה השונות (מחלונות 95 ואילך), לשם רישום מאפיינים של מערכת ההפעלה עצמה ושל תוכנה וחומרה המותקנות בה, העדפות משתמש וכדומה. כל שינוי שהמשתמש עורך באמצעות לוח הבקרה או באמצעות כלי בחירת העדפות של התוכנות השונות, נרשם ברג'יסטרי.
הרג'יסטרי נועד לספק מערכת רישום מסודרת ואחידה למידע זה, כתחליף לקובצי INI ששימשו למטרה זו קודם להכנסת הרג'יסטרי למערכת ההפעלה, והתאפיינו בחוסר אחידות ניכר.
מקור: ויקיפדיה

תודה
איך עושים את המיזוג?

• הוסף לסימניות
לישראלה
שני הקבצים צריכים להיות בנתיב אותו כתבתי בקובץ הקראאותי, אם אין לך שם תיקייה כזו צרי כזו
לא' גליק
פתח את הקבצים, תיפתח תיבה 'האם אתה בטוח' לחץ כן
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1056386:
לישראלה
שני הקבצים צריכים להיות בנתיב אותו כתבתי בקובץ הקראאותי, אם אין לך שם תיקייה כזו צרי כזו
לא' גליק
פתח את הקבצים, תיפתח תיבה 'האם אתה בטוח' לחץ כן
בהצלחה!

תודה עשיתי את זה אבל הקבצים נשארו אותו דבר....:confused:

• הוסף לסימניות
איזה מערכת הפעלה יש לך?
קראתי שלפעמים זה לא עובד בוינדוס 7 64 סיביות
אם לא תבדקי שוב אם ביצעת את ההוראות, חשוב שזה יהיה בנתיב שציינתי
לילה טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1056390:
איזה מערכת הפעלה יש לך?
קראתי שלפעמים זה לא עובד בוינדוס 7 64 סיביות
אם לא תבדקי שוב אם ביצעת את ההוראות, חשוב שזה יהיה בנתיב שציינתי
לילה טוב!

זה מה שיש לי, וינדוס 7 64 סיביות
שמתי בתיקיה הזו,
וגם בתוך 2 התיקיות של CS5 וCS6 שמופיעות שם,
ולא חל שינוי.
בוינדוס 8 זה עובד?

תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
לי יש וינדוס 7 32 סיביות וזה עובד מצוין
לגבי וינדוס 8 איני יודע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1056426:
זה מה שיש לי, וינדוס 7 64 סיביות
שמתי בתיקיה הזו,
וגם בתוך 2 התיקיות של CS5 וCS6 שמופיעות שם,
ולא חל שינוי.
בוינדוס 8 זה עובד?

תודה בכל אופן.

גם לי יש וינדוס 7 64 סיביות, אולי זה לא עובד ב 64 סביות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
15 יום ניסיון

...

קבצים מצורפים

• PSDCodec.rar
    1.4 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
גם לי לא עובד :(
יש לי ווינדוס 8 /64 סביות

• הוסף לסימניות
בהצלחה

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• PSDCodec-Setup.rar
    1.4 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תוכנה להמרת קבצי PSD לפורמטים אחרים

יש לי עוד משהו... מקוה שיועיל, תוכנה ניידת קטנה פשוטה וחינמית כמובן המאפשרת המרה של קבצי PSD לפורמטים אחרים כגון JEPG BMP PNG ועוד, מתאים גם ל64 סיביות

לא' גליק: קראתי במקור (לא זוכר מהיכן הורדתי את זה) שזה מתאים לwindows xp ולwindows 7 32 bit, ול64 יש כאלה שדווחו שזה עבד להם ויש כאלה שדווחו שלא.

קבצים מצורפים

• FSViewer48.rar
    5.9 MB · צפיות: 29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה