גם אני.. .נכתב ע"י נס;966926:הכל יפה
הרקע הסגול פוגם ביופי של הציור
הייתי אוהבת רקע כמו הכבשים
זה לקח זמן... אין בזה קיצורי דרך כשיש כ"כ פרטים ורוצים שהכל יהיה טיפטופנכתב ע"י *לאה;966927:מדהים בכל קנה מידה, איזו השקעה...
סופי, כמה זמן לוקח לך לצייר דף כמו בית הבובות?
הדיוק בפרטים, הצביעה, הדמויות, האביזרים, פשוט נפלא!
תודה!נכתב ע"י נוי;966933:קטסטרופה!
עכשיו אני מרגישה צורך חיוני לרוץ לקנות את הספר הזה.
מדהים, כשהבכור שלי היה קטן היה רק ספר אחד לפעוטות ששמחתי לקנות בגלל הציורים המוצלחים והמקצועיים.
(אני בדעה שלפעוטות רמת הציור עומדת בחשיבותה לפני רמת הטקסט, כי זה הקשר שלהם עם הסיפור.)
היום יש שפע נהדר של ספרים טובים מבחינת ציור ואפשר גם לברור את הטקסט.
ציירים מוכשרים ובראשם פותחת האשכול- תודה גדולה ועצומה על ההשקעה, ההתמקצעות ועל החן הממתיק לילדינו את שנותיהם הראשונות בעולמינו הגדול המסוכסך והמבולבל.
נכתב ע"י sara100;967534:(מותר לגלות שציירת גם את הספר "הספר שלי"?)
נכתב ע"י sara100;967534:וכשיופץ לחנויות אעדכן בל"נ.
....
נכתב ע"י YB nekuda;967617:הספר באמת יוצא לפסח?
אמא שלי רוצה לקנות לי ספר לילדים
וחשבתי על זה
יהיה בחנויות? מנוילן? אשמח לתשובה.
הוא נראה משהו משהו.
ואת ה'ספר שלי' הילדים שלי קוראים, מסתכלים בלי הפסקה!
נכתב ע"י sara100;967534:וכשיופץ לחנויות אעדכן בל"נ.
נכתב ע"י sara100;967534:לא אני לא הסופרת ולא הגרפיקאית.... אין לי קשר טכני לספר...
נכתב ע"י מולטימד;976652:בזכות הפרורם רכשתי דרך הסופרת.
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!
סיפורים מקסימים בשפה ברורה וקריאה
ניתן להקריא ישר לילדים ולא לקרוא ולפרש.....
ציורים מדהימים הילדים לא גומרים להסתכל ולהנות,
עד שהם לא ימצאו את תלמידון בכל עמוד הם לא הולכים לישון...
סופי- עשית את זה בגדול!!!!
לידיעתכן ניתן להשיג את הספר גם באשדוד ובירושלים
נכתב ע"י סטאזרית;976668:מאיזה גיל מתאים הספר?
יתאים לילד בן שנתיים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים