תוספת על משכנתא קיימת לטובת רכישת דירה חילופית

• הוסף לסימניות
יש לי משכנתא קיימת על דירה שקניתי לפני 10 שנים.
כעת אני רוצה הדירה שווה כיום כפול מהקניה ואני רוצה לקנות דירה חילופית, רק שיש כמה אתגרים:
במהלך מלחמת חרבות ברזל חזרו חיובים עקב עזיבת הבית וכו'. ממילא הדירוג השתנה.
כרגע אין לי קונה, אך ככל הנראה במהלך השתיים הקרובות בס"ד אמצא אותו.
בנתיים עולה לי שכירות בית אחר, כך שסתם יש כפילות של עלויות.
אשמח למומחה שיודע איך מוציאים בכזה מצב, אם יש הכנסות קבועות, ורק התקופה גרמה לכך.
מי שיכול להפנות אותי יבורך.
תודה

• הוסף לסימניות
כעת אני רוצה הדירה שווה כיום כפול מהקניה ואני רוצה לקנות דירה חילופית, רק שיש כמה אתגרים:
אשמח למומחה שיודע איך מוציאים בכזה מצב, אם יש הכנסות קבועות, ורק התקופה גרמה לכך.
תודה
אחרי שהגורם שהביא למשבר הסתלק, האם עדיין התופעה ממשיכה? עדיין חוזרים חיובים וכד?

• הוסף לסימניות
תודה
מוזמן לדבר איתי.
נדרשת בדיקה יסודית

• הוסף לסימניות
זה אמנם לקח זמן אבל אין כבר החזרים.
הבעיה שהדירוג השתנה.

• הוסף לסימניות
תודה
אם אין צורך בהגדלת המשכנתא, אפשר לבצע רק גרירה
אם יש כן צורך, כדאי לבדוק לעומק מה חזר, הו"ק ? צ'יקים ? תשלומי משכנתא ? וכמה מהם ?
ולפי"ז לדעת האם יעבור בבנקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה