שיפוט אתגר תוספת שבת >>>✨נספח ליצירות של אתגר דריבל!

• הוסף לסימניות
אתגר נהדר!
הכי אהבתי את של @hershy sh ואת של @לוטוס
הרעיון של האחרון עם הפמוטות והמנעול - גאוני, וחבל שלא הודגש יותר, אולי עם הנפשה, חסר גם חולם ב"שמור".

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה יצירות מאלפות!!!
התרשמתי משל @free ומשל @קווי מתאר - כזה מבודל ובקו נקי- פשוט מהמם!!!
כמה כיף לשמוע מחמאות לכל היוצרים
וגם מרתק לקרוא כשמשתפים מה המעודפים :)
תודה!

גם אני לא רואה את של @אפיקים , אולי זו בעיה כוללת, וכדאי שתעלי שוב.
איך זה עכשיו?
הסתדר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קשה לי לכתוב את של מי הכי אהבתי,
כי הלכתם על אלופים וקבלתם תוצאות מדהימות.
בחירה קשה...

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@קווי מתאר איזה ביצוע!! חשיבה מחוץ לקופסא!! שאפו!!

• הוסף לסימניות
אזיה אתגררר
רואה שפספסתי אותו :\
לפחות אני נהנת לראות יצירות מדהימות. אחת אחת.

• הוסף לסימניות
אזיה אתגררר
רואה שפספסתי אותו :\
לפחות אני נהנת לראות יצירות מדהימות. אחת אחת.
לא פספסת
פשוט זה אתגר שנערך לקבוצה ספצפית מהפורום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה פיספוס שאני לא שם:(
כולם מוזמנים!
הנה הקריטריונים :

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה