מידע שימושי תוספת שירותים לשב"ן - שיא / פלטניום / זהב / שלי - מצדיק את המחיר?

• הוסף לסימניות
ע"פ הנתונים רוב המבוטחים בוחרים להצטרף לשירותים נוספים על הביטוח הקיים שלהם בקופת החולים.
האם זה ברור כדבר משתלם?
או שמא זה עוד סוג של השקעה כמין קופת חסכון, משלמים כמה שקלים במשך כמה חודשים / שנים
בשביל לקבל הנחה באיזה שירות.

אם בתחילת החיים היה נראה לי התוספת תשלום הזה כדבר זניח ולא משמעותי
ככל שעוברות השנים, המחיר עולה, ובתוספת ילדים חדשים שמתווספים במשך השנים
זה מגיע לסכומים מכובדים מאוד.

אשמח למידע בענין

• הוסף לסימניות
ספציפית אני חושבת שלילדים זה כן כדאי (אפילו משקפיים רק)
החל מגיל 18 גם המחיר מזנק וגם ההטבות אחרות
אז תלוי

• הוסף לסימניות
ע"פ הנתונים רוב המבוטחים בוחרים להצטרף לשירותים נוספים על הביטוח הקיים שלהם בקופת החולים.
האם זה ברור כדבר משתלם?
או שמא זה עוד סוג של השקעה כמין קופת חסכון, משלמים כמה שקלים במשך כמה חודשים / שנים
בשביל לקבל הנחה באיזה שירות.

אם בתחילת החיים היה נראה לי התוספת תשלום הזה כדבר זניח ולא משמעותי
ככל שעוברות השנים, המחיר עולה, ובתוספת ילדים חדשים שמתווספים במשך השנים
זה מגיע לסכומים מכובדים מאוד.

אשמח למידע בענין

זה מצדיק
בייחוד שיניים אצל מבוגרים
שימו לב שלאומית הכי זול והם מצוינים.
לא קשים בשום דבר...
קל להשיג מה שצריך וזה מה שנח בהם

• הוסף לסימניות
זה תלוי בצרכים האישיים שלך.
אני חישבתי שזה יוצא לי משתלם בגלל התוספות להתייעצות עם רופא מומחה, וטיפולים נוספים בהתפתחות הילד

• הוסף לסימניות
רוב האנשים לא מודעים שזה לגמרי חינם.
לכן משלמים, השאלה על איזה תוכנית.

לילדים עם משקפיים זה שווה.
פעם האמנתי שגם לשיניים לבוגרים זה שווה, מסתבר שצריך לשלם שנה כדי להתחיל טיפול בזול יותר ואז או שמצב השיניים מחמיר או שהטיפול ארוך וכבר יצא אותו סכום.
מה גם שזה מצדיק רק לתקופה מסויימת, ביום יום לא ראיתי סיבה לעשות.

אגב, יש כ"כ הרבה סוגי ביטוחים בעולם, אף אחד לא חושב לעשות את רובם, הסיבה היחידה שכולם עושים זה לא בגלל שבדקו וגילו שזה כדאי אלא בגלל התודעה שהצליחו להכניס לנו שזה חובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה