תופעה: זליגת נתונים מחשבון לחשבון באחסון שיתופי

• הוסף לסימניות
תופעה מטרידה שנתקלתי בה:
באתר שלי, ראיתי שמופיע פתאום מילים שונות בטייטל של האתר. משהו על שייט ביאכטות וכו', משהו שאני בודאי לא כתבתי. הייתי בטוח במאת האחוזים שיש כאן איזה פריצה.

נכנסתי לפאנל הניהול של וורדפרס, בדקתי את האתר, והכל בסדר. הפורצים לא שינו כלום, מעבר לטייטל של דף הבית.

התחלתי להבין מה קרה כאן.

חיפשתי את המילים שהופיעו בטייטל בגוגל, ומייד עלה מסויים, שאלה המילים בטייטל של דף הבית שלו.
חיפשתי איפה האתר הזה מאוחסן - בום! - אותה חברת אחסון בו האתר שלי מאוחסן.

אז ככה.
איך שזה נראה כעת, גם אצלי וגם אצלו מותקן אותו תוסף שמטפל ב-SEO של האתר. הוא הכניס נתונים אצלו, ומשום מה זה נרשם אצלי באתר. עבר לדירה של השכן...

מישהו נתקל בדבר כזה פעם? איך אפשר למנוע דבר כזה?

• הוסף לסימניות
הזוי

מי חברת האכסון?

איזה תוסף seo?

• הוסף לסימניות
חברת אחסון raid.co.il
תוסף all in one seo

• הוסף לסימניות
ממש הזוי ומוזר. אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזו.

• הוסף לסימניות
תפנה דבר ראשון לחברת אחסון.

• הוסף לסימניות
ברור. עניין אותי לדעת עם מישהו נתקל בתופעה כזאת.

• הוסף לסימניות
היה לי משהו דומה, אבל יותר חמור. כאשר נכנסתי לאחד הדפים באתר ראיתי דף שונה לחלוטין, שלא קשור לאתר שלי. התקשרתי לאחסון ומתוך הדברים הגמגומים והמריחות הבנתי שהם לא כ"כ מופתעים. זה היה דף מאתר אחר שמאוחסן אצלם. איני יודע איך זה קורה. אבל מיד ברחתי מהאחסון ההוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה