תופעה מוזרה. אנא לעזרתכם

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הבעיה כשפותחים פרוייקט עמוס במיוחד. אחרי שמחקתי כבר את כל הרינדורים השלו ממזמן. הוא מתחיל להעלות ולמצוא את הכל מחדש. עד שהוא כותב לי שאין מספיק זיכרון במחשב. והתוכנה נופלת. יש לי 16 GB זיכרון וזה אוחז רק ב-7 בזמן פתיחת הפרוייקט. אודה מאד לכל מי שיוכל לעזור לי בעניין. מדובר בפרוייקט גדול שאני חייבת לבצע בו שינויים. ניסיתי לפתוח את האחרון מהשמירה האוטומטית. וגם לא פותח.

• הוסף לסימניות
כנראה בעיה בגודל הדיסק
האם הפרויקט שמור בדיסק קשיח עם מספיק נפח פנוי?
האם הקבצים הזמניים נכתבים בכונן C

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לקאש פיילס?
אלה קבצים שהתוכנה יוצרת לכל קליפ כשמייבאים אותו בפעם הראשונה
ולכן אם מחקת את כל הקאש, פרימייר תיצור את הקבצים מחדש עם פתיחת הפרויקט
אם הקאש שלך נשמר על כונן עמוס, אז פשוט אין לתוכנה מקום ליצור קבצים חדשים
את יכולה למחוק קאשים ישנים

• הוסף לסימניות
שרהלה, הC שלך מאוד עמוס.
דיברנו כבר על זה...

• הוסף לסימניות
ייתכן ואתן צודקות, דווקא יש לי 30 גיגה פנויים עכשיו, אבל אולי זה לא מספיק. אנסה למחוק עוד. תבורכו!

• הוסף לסימניות
תנווטי את שולחן העבודה שלא ישב על הC.
וגם הדרופבוקס.
וגם קבצי הקאש.

• הוסף לסימניות
ייתכן ואתן צודקות, דווקא יש לי 30 גיגה פנויים עכשיו, אבל אולי זה לא מספיק. אנסה למחוק עוד. תבורכו!
<!-- / message --><!-- sig -->
כשאני מוחקת את תיקיית ה"קאש" בסיום פרויקט זה עובר את ה100 גיגה..
כנראה שבאמת חסר לו מקום.

• הוסף לסימניות
אפשר להפנות את הקבצי קאש לדיסק קשיח אחר מאשר C
עושים את זה כאן

קבצים מצורפים

• שמירת קבצי קאש.png
    KB 76.2 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה