כללי תופעה מוזרה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
פתחתי את האינדיזיין הבוקר, עבדתי עליו כרגיל, פתאום עכשיו אני רוצה להשתמש בחלונות הצפים, כולם נעלמו מלבד אחד שגם אם אני סוגרת אותו הוא צף לי מיד כשאני מנסה לפתוח חלון צף דרך תפריט ווינדוס באינדיזיין.
החלון שקופץ לי כל הזמן הוא זה המצורף, מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• חלון.JPG
    KB 31.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כתבו לי בפורום השכן לעשות איפוס הגדרות, איפה עושים את זה?

• הוסף לסימניות
בבקשה זה דחוף!!!:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
לא נתקלנו בכזו בעיה...
אבל ניתן להתחבר לחשבון באדובי ולראות לאן מוביל...

• הוסף לסימניות
איפוס הגדרות לא עזר

• הוסף לסימניות
אינדיזיין חוקי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1536455:
אינדיזיין חוקי?

צריך לשאול את הטכנאי שלי...:)
אבל מה שונה היום מאתמול ומלפני שנתיים?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שכדאי להתקין מחדש.
הגם שלא שמעתי על תופעה זו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1536582:
יכול להיות שכדאי להתקין מחדש.
הגם שלא שמעתי על תופעה זו.

אויש, רק את זה לא...
עכשיו לשחרר את נתיב מהחסימה , פרוייקט בפני עצמו.:eek:

• הוסף לסימניות
רוצה שאשתלט לך על המחשב עם Teamviewer ונבדוק יחד?
או גם זה חסום בנתיב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1536602:
רוצה שאשתלט לך על המחשב עם Teamviewer ונבדוק יחד?
או גם זה חסום בנתיב?

...

• הוסף לסימניות
ונתנו10,
תודה כפולה ומכופלת,
על עזרה מיידית בלי תמורה מצלצלת,
עד שחזרה השפיות לתוכנה המהוללת
בשעה טובה ומאוחרת
תזכה לעוד הרבה מצוות בדרך זו או אחרת
געזונט, פרנסה, נחת, ברכה והצלחה מסחררת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה