כללי תופעה מוזרה בג'ימייל

• הוסף לסימניות
בחלון ה"נמען" לא מאפשר לכתוב שם נמען, הוא פשוט מקפיץ אותי לשורת הנושא,
לא עוזר tab ולא כניסה מחודשת,
ניסיתי בחשבון אחר בגי'מייל ושם זה כן מאפשר,
מישהו נתקל בתופעה כזו? מה פתרונה? :eek:

• הוסף לסימניות
כבר העלו על זה אשכול כמה פעמים ולא היה שום פתרון רציני.:confused:
אולי מישו מרים את הכפפה:mad:
ומברר את זה אחת ולתמיד????:):)

• הוסף לסימניות
פיתרון חצי רציני גם מתאים לי. ובלבד שאוכל לשלוח דואר

• הוסף לסימניות
זה היה גם לי אתמול... אחרי כמה סגירות והפעלה מחדש הוא הפסיק לקפוץ.

• הוסף לסימניות
נכון עם כרום אין לי אפשרות לרשום הודעות בנמען, יש לי כרגע דפדפן אחר.

מה שכן, אם אתם רוצים לשלוח הודעה למשהו שכבר שלחתם בעבר, אתם יכולים לעשות חיפוש של השם שלו בשורת חיפוש, ושם זה נותן אפשרות לכתוב לו הודעה, ואז השם מופיע אוטומטי בשורת נמען.

מקווה שהצלחתי להסביר:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אמרו כאן לשנות את התצוגה,
להקטין/להגדיל
אצלי זה עובד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;2007046:
אמרו כאן לשנות את התצוגה,
להקטין/להגדיל
אצלי זה עובד

זה עבד בשבוע הראשון, אחרי זה גם זה כבר לא נותן...

• הוסף לסימניות
זה קורה כשהצאט עובר להצעה/ נסיון באפליקציית Hangouts יש לבצע עבור לצאט הישן

• הוסף לסימניות
בעיה כלל גלובלית.

צריך להקיש עם העכבר כמה פעמים עד שהוא תופס.

אל על תיבת "אל" כמה פעמים...

זה הפתרון היחיד בנתיים. עד שבגוגל יתעשתו :)

• הוסף לסימניות
אצלי זה עבד גם כששינתי את גודל התצוגה ע"י: +/- cntrl

• הוסף לסימניות
יש לי גם את הבעיה הזו והפתרון לע"ע הוא לכתוב את הכתובת בגוף ההודעה ואז "למשוך" את הכתובת למקום של ה"אל" - בד"כ זה עובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה