תופעה מוזרה במחשב

• הוסף לסימניות
לאחרונה, ובלי ששיניתי שום דבר בהגדרות, כשאני מדליקה את המחשב או מוציאה אותו מ"מצב שינה", המסך מסרב להידלק.
המחשב פועל - המקלדת מפעילה חלונות שפתוחים (לחצתי על רווח ונשמעה מוסיקה מהנגן הפתוח...) - אבל המסך לא נדלק.
הנורה שלו מהבהבת, ורק אחרי דקות ארוכות (לפעמים 15-20 דקות) נדלק הלוגו שנראה תמיד כשהמסך נדלק, ואז שוב כבה, והנורה מהבהבת. כך פעמיים-שלש, ורק לאחר מכן המסך נדלק.
למה זה? ואיך משנים את זה?

• הוסף לסימניות
יכול להיות קשור לספק כח.
אם זה קרה ממש לאחרונה, הייתי בודק אופציה של הגדרה לא נכונה ע"י שיחזור מערכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2005158:
יכול להיות קשור לספק כח.
אם זה קרה ממש לאחרונה, הייתי בודק אופציה של הגדרה לא נכונה ע"י שיחזור מערכת.

איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
התחל> לרשום 'שיחזור'.
אחד התוצאות יהיה שיחזור המערכת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2005454:
התחל> לרשום 'שיחזור'.
אחד התוצאות יהיה שיחזור המערכת.
בהצלחה.

זו התוצאה שקבלתי, האם לזה הכוונה?
ומה לבחור?

קבצים מצורפים

• שחזור המערכת.png
    KB 93.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לא , לא זה תפתחי בלוח הבקרה שחזור-פתח את שחזור מערכת ותמשיכי לפי ההוראות שימי לב לבדוק תוכניות מושפעות שאת לא מוחקת תוכנה חשובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;2009541:
לא , לא זה תפתחי בלוח הבקרה שחזור-פתח את שחזור מערכת ותמשיכי לפי ההוראות שימי לב לבדוק תוכניות מושפעות שאת לא מוחקת תוכנה חשובה

לא מצליחה... המחשב שלי משוכלל מידי אולי?
אין לי אופציה של שחזור בלוח הבקרה.
windows10. מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
גם לי יש ווינדוס 10 , כנסי ללוח בקרה תעשי תצוגת סמלים קטנים יש שם שחזור תפתחי אותו כתוב שם כלי שחזור מתקדמים / פתח את שחזור המערכת תלחצי ותמשיכי לפי ההוראות , רק תזכרי לבחור נקודת שחזור שהתאריך לפני שהתחילה הבעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;2012069:
גם לי יש ווינדוס 10 , כנסי ללוח בקרה תעשי תצוגת סמלים קטנים יש שם שחזור תפתחי אותו כתוב שם כלי שחזור מתקדמים / פתח את שחזור המערכת תלחצי ותמשיכי לפי ההוראות , רק תזכרי לבחור נקודת שחזור שהתאריך לפני שהתחילה הבעיה

תודה!
עוד שאלה, הוא נותן לי כמה נקודות שחזור, אבל כולן אחרי שהתחילה הבעיה... איך אני בוחרת נקודה לפני?

• הוסף לסימניות
אין אז אין,
אני הייתי אומר לראות הבגדרות צריכת חשמל מה קורה שם לי יש ווינדוס 10 וכל פעם אתה מגלה חפירה חדשה שם תעברו יסודי הגדרות צריכת חשמל אפשרויות לראות שמה הגדרות צג משהו כזה לחפש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה