תופעה מוזרה מאוד נמחקו לי חלק גדול מהמיילים בלי סדר מסוים

• הוסף לסימניות
רק כל מיני מיילים משנים עברו ואחרונים גם קצת כל מיני מישהו יודע מה אפשר לעשות ניסיתי לפנות לגוגל ללא הצלחה

• הוסף לסימניות
גם לי בימים האחרונים נמחקו מיילים

• הוסף לסימניות
לי זה לא בימים האחרונים אלא כבר לפני יותר מחודש

• הוסף לסימניות
ייתכן שנכנסתם לפנות מקום, ואז לעיתים שבוחרים איש קשר מסויים זה מוחק את כל השרשור איתו..

• הוסף לסימניות
ייתכן שנכנסתם לפנות מקום, ואז לעיתים שבוחרים איש קשר מסויים זה מוחק את כל השרשור איתו..
לא נכנסתי לפנות מקום זה קרה פתאום מה שכן היה שבערך כמה חודשים היה כתוב לי שטח האחסון נוזל עם הצעה לקנות עוד שטח אחסון ואני משער שהם מחקו בגלל זה השאלה אם יש סיכוי להחזיר את ההודעות

• הוסף לסימניות
לא נכנסתי לפנות מקום זה קרה פתאום מה שכן היה שבערך כמה חודשים היה כתוב לי שטח האחסון נוזל עם הצעה לקנות עוד שטח אחסון ואני משער שהם מחקו בגלל זה השאלה אם יש סיכוי להחזיר את ההודעות
הם לא ימחקו אם לא תאשרו,
הם אולי יגרמו למייל שלכם לא להכניס הודעות חדשות,
אבל מחיקה, לא תגרם אם לא אישרתם.

• הוסף לסימניות
מוזר ממש,
אם זה מיילים חשובים ואתם זוכרים איזה מהם
אולי כדאי לפנות לאותו אדם שהתכתב איתכם שיקפיץ לכם הודעות, לפחות ככה תוכלו לשחזר חלק מהם

• הוסף לסימניות
מוזר ממש,
אם זה מיילים חשובים ואתם זוכרים איזה מהם
אולי כדאי לפנות לאותו אדם שהתכתב איתכם שיקפיץ לכם הודעות, לפחות ככה תוכלו לשחזר חלק מהם
מדובר על הרבה מאוד מיילים השם יעזור שנזכה לו להשבת אבידה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה